Ekonomi AssisTT Adıyaman’a 550 istihdam sağladı

AssisTT Adıyaman’a 550 istihdam sağladı

25.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT,  Adıyaman’daki yeni çağrı merkezinde 550 kişiye daha istihdam sağlayarak ildeki çalışan sayısını 800’e çıkardı.

AssisTT Adıyaman’a  550 istihdam sağladı

AssisTT’in Adıyaman’daki yeni lokasyonunu ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım’dan gerçekleştirilen yatırım ve çağrı merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi alarak, incelemelerde bulundu. Bakan Akdağ ayrıca, merkezin genç çalışanları ile biraraya gelerek, çağrı yanıtladı. Ziyarete Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın da katıldı.

Türk Telekom iştiraki olan ve Türkiye’nin en büyük çağrı merkezi hizmeti sağlayıcı şirketlerinden AssisTT, Anadolu illerinde istihdam yaratma odaklı yatırımlarını sürdürüyor. Bu yatırımlar kapsamında AssisTT Adıyaman’daki yeni çağrı merkezinde 550 kişiye daha istihdam sağlayarak ildeki çalışan sayısını 800’e çıkarttı.

AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım, Sağlık Bakanı Akdağ’ın ziyareti vesilesiyle yaptığı değerlendirmede Türk Telekom’dan aldıkları güçle Türkiye’nin dört bir yanında çağrı merkezi yatırımı yaparak istihdam yaratmaya devam ettiklerini kaydetti.

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine kurulu AssisTT’in yeni çağrı merkezindeki çalışanların yüzde 60’ı kadınlardan oluşuyor.