Ekonomi Asus’un ‘Zenfone’ ailesine 3 yeni üye

Asus’un ‘Zenfone’ ailesine 3 yeni üye

27.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Asus’un ZenFone 3 ailesine üç yeni üye katıldı. ZenFone 3 ile beraber ZenFone 3 Max, ZenFone 3 Laser ve ZenFone 3 Zoom tanıtıldı.

Asus’un ‘Zenfone’  ailesine 3 yeni üye

Asus Sistem İş Birimi Türkiye, Afrika ve İsrail Bölge Müdürü Bora Aras, Asus’un hem Türkiye’de hem de dünyada büyümesini sürdürdüğünü söyledi. Aras, “Bu büyümenin en önemli nedenlerinden biri başarılı ve güzel bir şekilde hayata geçirdiğimiz mobil dönüşüm sürecimiz. ZenFone ülkemizde de çok sevildi ve kısa sürede Türkiye’de önemli sayıda tüketiciye ulaştı. Türkiye, genç nüfusu ve yenilikleri hızla hayatına alan tüketicisiyle bizim için önemli bir potansiyel barındırıyor. Asus Sistem İş Birimi olarak mobil alana daha da odaklanmış yeni yapımız ve Zenfone 3 ailesi ile birlikte Türkiye’de yeni başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Metal kasaya büründü

ZenFone 3, önceki tasarımından farklı olarak metal kasaya büründü. ZenFone 3’ün 4GB Ram ve 64 GB dahili depolama modelleri tüm satış kanallarında tüketicilere sunulacak. Ön ve arka yüzünde çizilmelere karşı dayanıklı Corning Gorilla Glass kullanılan ZenFone 3 ZE552KL, 5.5-inç Full HD Super IPS+ ekranıyla da iyi bir görsellik sunuyor. Siyah ve beyaz renk seçeneği, 16 MP kamerası var. ZenFone 3 Laser, adını ışık hızında lazer odaklama sistemi ile donatılan Pixelmaster 3.0 kamerasından alıyor. 13 megapiksel çözünürlüğe sahip kamera, ZenFone 3 Laser’ın süper çözünürlük özelliği ile 4 kat arttırılıyor ve karanlık ortamlarda bile kusursuz fotoğraflar çekilmesine olanak sağlıyor.

4K video çekiyor

- ZenFone 3 Max, 4100 mAH’lik şarj kapasitesine sahip bataryasıyla uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. 175 gram ağırlığında ve 8.3 mm’lik inceliğe sahip ZenFone 3 Max, ters şarj özelliğiyle taşınabilir güç kaynağı haline de getirilebiliyor. Asus PixelMaster 13 Megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kameraya sahip ZenFone 3 Max, süper çözünürlük modu ile 52 megapiksel fotoğraf oluşturabilme özelliğine sahip.

- SuperPixel teknolojili ZenFone 3 Zoom ise, adını 2.3x optik zoom ve toplamda 12x zoom sağlayan kamerasından alıyor. Işığa 2.5 kat daha duyarlı bir kameraya sahip olan ZenFone 3 Zoom, 5000 mAh kapasiteli bataryasıyla dünyanın en uzun 4K video çeken telefonu ve tek şarjda 6.4 saatlik 4K UHD video çekimine olanak sağlıyor.

- Zenfone 3 Laser’in fiyatı 1.299 TL, Zenfone 3 Max’in fiyatı 1.099 TL olarak belirlendi. 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM’e sahip ZenFone 3’ün fiyatı ise 1.899 TL. ZenFone 3 Zoom ise Mart ayında tüketicilerle buluşacak.