Ekonomi Atlasjet ‘global’ yolculuğa çıktı

Atlasjet ‘global’ yolculuğa çıktı

31.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Filosunu genişletme ve global gücünü artırma hedefiyle yola çıkan Atlasjet’te değişim kurumsal kimlikten başladı.

Atlasjet ‘global’ yolculuğa çıktı

Artık yola AtlasGlobal olarak devam etme kararı alan havayolu şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Global projesinin ilk adımlarını attık, devamı gelecek” dedi.
AtlasGlobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “2 uçak ile başladığımız bu serüvene bugün 22 uçaktan oluşan global bir filoyla devam ediyoruz. Filomuzu yakın zamanda genişletmek ve destinasyonlarımızı yurtiçi ve dışında çeşitlendirmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Çok kısa zamanda bu gelişmeleri de açıklayacağız. Büyüme stratejimize paralel olarak artık sadece Türkiye değil, dünyanın farklı bölgeleri de radarımızda. Bu nedenle yola AtlasGlobal markasıyla devam etme kararı aldık” dedi.
‘Değişim başladı’
Büyüme hedefleri doğrultusunda değişime kurumsal kimlikten başladıklarının altını çizen Ersoy, “Bu değişime paralel olarak yeni reklam filmimiz de bugünden itibaren kanallarda yayınlanmaya başlayacak. Pazarlama stratejimizden uçaklarımızda sunduğumuz hizmet ve konfora kadar tüm süreçlerde müşterilerimiz bu değişimi deneyimleyecekler” diye ekledi.
Yeni kurumsal kimliği kapsamında AtlasGlobal’in web sitesi adresi de www.atlasglb.com olarak yolculara hizmet vermeye devam edecek. AtlasGlobal’in WBRİstanbul imzası taşıyan yeni reklam filmi, Atatürk Havalimanı’nda büyük bir ekip tarafından çekildi.