Ekonomi Babacan Premium’da Japonlara kat sattı

Babacan Premium’da Japonlara kat sattı

20.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen ‘Babacan Premium’ projesine yabancı yatırımcılardan yoğun talep geldiği açıklandı.

Babacan Premium’da Japonlara kat sattı

Sıfır peşinat, ayda 2 bin 150 lira taksit avantajı ile ödeme seçenekleri sunarak Arap yatırımcıların odağında olan projede Japonların da bir katın tamamını satın aldığı ifade edildi. Japonlar’ın Türkiye’de konut yatırımı yapmasının ayrıca sevindirici olduğunu söyleyen Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Babacan Holding projelerine yabancı yatırımcılardan da talep almaya başladıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

‘Harekete geçtiler’

Babacan, “Türkiye’den ev almak isteyen ancak bürokratik kısıtlamalardan dolayı beklemede kalan yabancı yatırımcılar harekete geçti. Biz daha çok Arap yatırımcıdan bir hamle beklerken Japonlar’dan gelen ilgi öngörülerimizin doğru olduğunu gösterdi. Beylikdüzü’nde bölgenin en iddialı projesi olarak inşa ettiğimiz Babacan Premium’a yatırım yapmayı tercih eden Japon alıcılar, ilk etapta bir katı kapattılar” dedi.

Uzakdoğu’dan talep

‘Babacan Port Royal’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinde de talep aldıklarını vurgulayan Babacan, “Japon yatırımcıdaki bu potansiyel üzerine biz de yönümüzü Japonya, Filipinler, Singapur gibi Uzakdoğu ülkelerine çevirdik. Oralarda tanıtım faaliyetleri yürüterek projelerimizi daha geniş kitlelere duyuracağız” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Beylikdüzü’ndeki ‘Babacan Premium’, residence, tower, terrace, homeoffice ve AVM’den oluşan karma bir yapı olarak yükseliyor. 1.140 adet konuttan oluşan projenin residence kısmının Haziran 2018, kule bölümünün ise Aralık 2018’de teslim edilecek. Daire fiyatları ise 239 bin liradan başlıyor.