Ekonomi Bingöl ve Mardin’de Cinemaximum açıldı

Bingöl ve Mardin’de Cinemaximum açıldı

03.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CGV Mars Entertainment Group, Bingöl ve Mardin’de iki sinema salonunu hizmete açtı. Bingöl’de Cinemaximum Kalium ve Mardin’deki Cinemaximum Movapark’ı sinemaseverlerin hizmetine sunan şirketin 2018’de doğu ilerine yaptığı yatırım 24 milyon TL’yi buldu.

Bingöl ve Mardin’de Cinemaximum açıldı

CGV Mars Entertainment Group CEO’su Dong Won Kwak ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine Bingöl Valisi Ali Mantı ve Bingöl il protokolü katıldı. Dong Won Kwak, “Erzurum, Van, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa ve Adıyaman’ın ardından Bingöl’de açılışımızı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Kwak, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Konfor ve teknoloji

“Türkiye’nin dört bir yanında konforu ve teknolojisiyle öne çıkan dünya standartlarında sinema hizmetini sunmak istiyoruz. Anadolu ve Doğu illerinde açılan ya da satın alınması planlanan lokasyonlardaki yatırımlarımızda kâr amacından ziyade ülkenin her yanına beklentilerin üzerinde sinema hizmeti götürmeyi planlamaktayız. Yatırımlarımızın yüzde 48’ini Anadolu ve doğu illerine yaptık. Hedefimiz bölgenin kalkınmasına destek vermek.”