Ekonomi Birincilik BODTO’nun

Birincilik BODTO’nun

13.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Akreditasyon sistemi denetiminden geçen oda borsalar sertifikalarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldılar.​

Birincilik BODTO’nun

Düzenlenen törene Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak da katıldı. Hisarcıklıoğlu söz konusu sertifikanın oda ve borsaların verdiği hizmetin bir belgesi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Törende Bodrum Ticaret Odası (BODTO) aldığı en yüksek puan ile Türkiye birinciliği ile ödüllendirildi. BODTO yönetimine ödül sertifikası, Uçarmak ve Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

Törende BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç ile Erdem Ağan, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, Akreditasyon Sorumlusu Nermin Gönen ve Kalite Sistem Sorumlusu Saadet Kocaman hazır bulundu. İlhan Ersan Bodrum Ticaret Odası’nın Bodrum’un adını gururla duyurmaya devam ettiğine dikkat çekerek kalitenin önemine vurgu yaptı. Mahmut Serdar Kocadon ise 2007’de A kalite oda olduklarını, o zamandan beri A kalite çizgisini bozmadıklarını vurguladı.