Ekonomi Bitcoin yeniden düşüşe geçti! Bitcoin kaç dolar/TL'den işlem görüyor?

Bitcoin yeniden düşüşe geçti! Bitcoin kaç dolar/TL'den işlem görüyor?

27.07.2021 - 14:39 | Son Güncellenme:

Bitcoin son günlerde yaşadığı yükseliş ivmesinin ardından 40 bin dolar sınırına kadar dayandı. Bitcoin'in bu seviyeleri uzun bir aradan sonra yeniden test etmesinin ardından Amazon tarafından yapılan açıklamanın ardından Bitcoin yeniden düşüşe geçti. 36 bin dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin an itibariyle kaç dolar/TL'den işlem görüyor?

Bitcoin yeniden düşüşe geçti Bitcoin kaç dolar/TLden işlem görüyor

Son dönemde kripto paralar üzerinde olan etkisi ile bilinen dünyanın en zengin isimlerinden olan milyarder Elon Musk tarafından Bitcoin ile ilgili yapılan açıklamalar ve ABD'li e-tşcaret sitesi Amazon tarafından yıl sonundan itibaren Bitcoin'in ödeme aracı olarak kabul edileceğine dair basında çıkan iddialarının ardından Bitcoin uzun bir aranın ardından 40 bin dolar seviyesine kadar yükseldi. Amazon sözcüsü tarafından dün akşam saatlerinde yapılan açıklamanın ardından Bitcoin yeniden düşüşe geçti. 36 bin dolar seviyelerine kadar geriledi.

Haberin Devamı

BİTCOİN KAÇ DOLAR/TL'DEN İŞLEM GÖRÜYOR?

Bitcoin an itibariyle 37.131,4 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Bu rakamın Türk Lirası olarak karşılığı ise 318.406,01 TL olarak hesaplanıyor.

AMAZON SÖZCÜSÜ BASINDA ÇIKAN İDDİALARI YALANLADI

Amazon Sözcüsü yaptığı açıklamada, “Kripto paralara ilgimiz her ne olursa olsun, kripto paraları ödeme aracı olarak kabul edeceğimize, kripto paralar için spesifik planlarımıza yönelik spekülasyonlar doğru değil. Amazon’dan alışveriş yapan müşterilerimiz için kripto para kullanımının neye benzeyebileceğine araştırmaya odaklanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.