Ekonomi Boyner’in yeni mağazası İstanbul Havalimanı’nda

Boyner’in yeni mağazası İstanbul Havalimanı’nda

02.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Boyner, yeni nesil mağazacılık konseptiyle İstanbul Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmet vermeye başladı. Boyner’den yapılan açıklamaya göre, seçkin ürün koleksiyonuyla İstanbul Havalimanı’nda yerini alan şirket, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını müşterileri ile buluşturacak, hem yerli ve hem de transit geçiş yapan yabancı yolculara hizmet verecek.

Boyner’in yeni mağazası İstanbul Havalimanı’nda

Boyner’in İstanbul Havalimanı mağazası diğer Boyner mağazalarından farklı olarak 18 saat açık olacak. Özel dönem ve günlerde hizmet süresi kesintisiz 24 saate kadar çıkabilecek. İç hatlarda 400 metrekare alanda hizmet veren mağazadan, hem lokal hem de transit geçiş yapan yolcular alışveriş yapma imkanı bulacak. Boyner’in Türkiye genelinde uyguladığı tüm ayrıcalık ve fırsatlar İstanbul Havalimanı mağazasında da geçerli olacak.

Haberin Devamı

Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan, İstanbul Havalimanı’nın, sahip olduğu büyük kapasite ve sunduğu imkanlarla, global havacılık sektörünün odak noktalarından biri olma özelliği taşıdığını, milyonlarca yolcuyu ağırlayan yeni havalimanının perakende sektörü için de büyük bir potansiyel vadettiğini söyledi.