Ekonomi Can dostlar için yeni yatırım geldi

Can dostlar için yeni yatırım geldi

26.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Koç Healthcare (Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları) yeni bir yatırıma imza atarak VetAmerikan Hayvan Hastanesi’ni hayata geçirdi. Hastanenin açılış törenine Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da katıldı.

Can dostlar için yeni yatırım geldi

8 katta 7.500 metrekare kapalı alana sahip olan VetAmerikan’ın Avrupa’nın en büyük özel hayvan hastanelerinden biri olduğu belirtildi. Yapılan açıklamaya göre hayvan hastanesinde 2’si acil 15 muayene odası, 2 görüntüleme odası, 4 ameliyathane, 4 enfeksiyon alanı ve 1 diyaliz odası da bulunuyor. 470 yatak kapasiteli hastanenin egzotik hayvan türlerine de hizmet vereceği kaydedildi. Koç Healthcare CEO’su Dr. Erhan Bulutcu açılış töreninde şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına girerken canlıya saygı farkındalığı yaratmak istiyoruz. Veterinerlik dünyasına insan sağlığında olduğu gibi kurumsal bakış açısı kazandırmayı amaçlıyoruz. VetAmerikan Hastanesi insan sağlığında uyguladığı modern teknolojileri hayvan sağlığında da hayata geçiriyor. Örnek vermek gerekirse radyoterapi hizmeti veren Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın 7. ülkesi olacağız. Hastanelerimizin teknik altyapısını ve iş akışlarını Amerikan ve uluslararası evcil hayvanlar birliğinin hastaneler standartlarına göre dizayn ettik.”