Ekonomi Cepte yeni model yağmuru

Cepte yeni model yağmuru

02.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress-2022) cepte yeni model yağmuruyla başladı. 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda Honor, TCL, Poco, realme gibi markalar beklendiği gibi yeni modellerini birer birer lanse ediyor.

Cepte yeni model yağmuru

Hanife Baş - Honor son amiral gemisi Magic4’ü tanıttı. Seri, Magic4 ve Magic4 Pro’dan oluşuyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G mobil platformu ile donatılan Magic4 serisi, 8 GB RAM ve 256 GB depolama ile geliyor. Magic4 Pro, 6.81 inç dört kavisli ekran ve ultra ince çerçevelere sahip. 50 MP ultra geniş, 64 MP telefoto ve 50MP geniş kamerası var.

Haberin Devamı

POCO’nun yeni yıldızları POCO X4 Pro 5G ve POCO M4 Pro MWC'de tanıtıldı. X4 Pro 5G, 6.67 inç’lik Amoled ekran, çift hoparlör, 64MP yüksek çözünürlüklü ana kamera, yüksek performanslı MediaTek Helio G96 ile güçlendirilmiş. 33W Pro hızlı şarj sunuyor. Cihazda 6nm üretim teknolojisi üzerine inşa edilmiş Snapdragon 695 5G işlemci bulunuyor. 8 GB Ram’i var.

Cepte yeni model yağmuru

Kameralar daha gelişti

TCL, fuarda 30 serisi akıllı telefonlarını sundu. TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30, TCL 30 SE ve TCL 30 E. Bu serideki akıllı telefonlar 50 MP kameralarla manzara fotoğrafları, portreler ve yakın çekim sahnelerle öne çıkıyor. Steady Snap, zamanı duraklatıyor ve hareket halindeki nesneleri net bir şekilde yakalıyor. Yüz İzleme özelliği hareket halindeki portreler için mükemmel bir özellik olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

realme ise fuarda GT 2 serisini resmi olarak tanıttı. realme GT 2 Pro, süper gerçeklik ekranı olarak adlandırılan teknolojisiyle öne çıkıyor. 6.7 inç Amoled ekran boyutu var.

Sahip olunan daha yüksek piksel yoğunluğuyla beraber, ekran görüntüsünde saç teli ya da tek tek çimen gibi en küçük ayrıntılar bile rahatlıkla tüm detaylarıyla görülebilecek.

Oppo, Mobil Mobil Dünya Kongresi'nde hızlı şarj teknolojilerini tanıttı. Battery Health Engine'e sahip 150W SUPERVOOC teknolojisi cep telefonu şarj ve deşarj döngüsünde yeni bir rekor kırarken, 240W SUPERVOOC teknolojisi hızlı şarjda sektör için yeni bir standart oluşturuyor.