Ekonomi Danone Türkiye’ye yeni başkan atandı

Danone Türkiye’ye yeni başkan atandı

02.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Danone Türkiye, tüm iş birimlerini tek çatı altında topladı. Bu yapılanmayla birlikte Danone Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Küçükcan oldu. Aynı zamanda Danone Türkiye Genel Müdürlüğü görevini de üstlenen Küçükcan, son olarak Danone Uzman Beslenme Ürünleri Türkiye, Orta Doğu ve Dış Pazarlardan Sorumlu Başkan unvanıyla çalışmalarını İngiltere’de sürdürüyordu.

Danone Türkiye’ye yeni başkan atandı

 

Danone’nin yereli güçlendirmek ve sinerji yaratmak üzere hayata geçirdiği yeni organizasyon modeli Local First (Önce Yerel) modeli Türkiye’de de uygulanmaya başladı. Yeni yapılanmayla birlikte sütlü ürünler, su ve uzman beslenme ürünleri olmak üzere tüm iş kolları Danone Türkiye çatısı altında biraraya getirildi.

Haberin Devamı

Küçükcan, Türkiye’de sekiz fabrikada üretim yaptıklarını ve iki binden fazla Danone çalışanı ile birlikte topluma gıda yoluyla sağlık ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. İş birimlerini biraraya getiren yeni model ile faaliyet gösterdikleri farklı kategorilerde ortak bir sinerji yaratacaklarını belirten Küçükcan, “Tüm iş birimlerimizin tek çatı altında toplanmasıyla daha yalın bir organizasyon yapısına geçiyoruz. Kaynaklarımızı daha verimli ve etkin kullanacağımız bu yapı sayesinde büyümeye ve değer yaratmaya odaklanacağız” dedi.