Ekonomi Diyarbakır’a otel açıyor

Diyarbakır’a otel açıyor

14.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dedeman Hotels & Resorts International, 1998-2015 yılları arasında Diyarbakır’da hizmet veren otelinin ardından, DEKMAK Turizm ve MŞK Turizm arasında imzalanan franchise sözleşmesi ile yeniden Diyarbakır’la buluşmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır’a otel açıyor

Dedeman’ın burada açacağı otel aynı zamanda Dedeman’ın “Rest & More by Dedeman” markasının da ilk oteli olacak. Diyarbakır’ın Kayapınar semtinde yer alan, havalimanına 5 km. uzaklıkta konumlanan otelin Ekim 2023’te açılması planlanıyor. Rest & More by Dedeman Diyarbakır’da 2 kral dairesi ve 15 suit olmak üzere toplam 60 oda, 500 kişilik balo salonu, 200 kişilik konferans salonu, 1000 kişi kapasiteli havuz başı alanı, restoranı, spa merkezi bulunacak.

Haberin Devamı

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Bulundukları şehirlerin merkezi lokasyonlarında konumlanan ‘Rest by Dedeman’ markalı otellerimiz, modern anlayışla tasarlanmış oda ve kahvaltı hizmeti sunarken, ‘Rest & More by Dedeman’ markamız oda ve kahvaltı hizmetinin yanı sıra restoran, spa, toplantı odası veya balo salonu seçeneklerinden en az birine sahip olan ve yine merkezi lokasyonlarda yer alan otellerimiz olarak zincirimizde yer alacak” dedi.