Ekonomi Eczacıbaşı İlaç, vitamin pazarında

Eczacıbaşı İlaç, vitamin pazarında

13.05.2008 - 13:17 | Son Güncellenme:

.

Eczacıbaşı İlaç, vitamin pazarında

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, sağlıklı, doğal ve enerjik yaşamı desteklemek üzere, farklı ihtiyaçlara yönelik vitamin, mineral ve besin destekleri serisi ile vitamin pazarına girdi.
 

Haberin Devamı

Eczacıbaşı güvencesiyle Amerika’nın önde gelen merkezlerinden Nutritional Labs’de üretilen doğal vitamin, mineral ve besin destekleri, farklı ihtiyaçlara cevap veren içerikleri ve farklı formlarıyla pazarda yerini aldı.

Yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla, Kanyon Mars Athletic Club’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Eczacıbaşı İlaç Grubu Başkanı Sedat Birol, sağlık alanındaki atılımlarına yeni bir halkayı da vitamin, mineral ve besin destekleri ile eklediklerini belirterek, bu serinin Eczacıbaşı İlaç Grubu’na farklı bir soluk getireceğini belirtti.

Türkiye vitamin pazarının giderek büyüdüğünü ve tüketicinin bilinçlendiğini belirten Eczacıbaşı İlaç Pazarlama Genel Müdürü Ayşe Özger ise “Eczacıbaşı vitamin, mineral ve besin destekleri serisi ile, sağlığına önem veren, formuna özen gösteren ve günlük yaşamında yeterince doğru beslenemediğini düşünen herkesi hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

 Vitamin ve mineral ihtiyacının doğal ürünlerle karşılanmaya çalışıldığını ancak günümüz koşullarında bunun giderek imkansızlaştığını vurgulayan Özger, Eczacıbaşı’nın 11 ayrı vitamin, mineral ve besin desteği ile bu eksikliği tamamlayacağını  kaydetti.

 Özger, sağlıklı beslenme trendinin yükselmesiyle vitamin pazarının da büyüdüğünü, bu nedenle pazarda büyük oyuncu olmak hedefiyle yola çıktıklarını ifade ederek, “Tüketiciler Eczacıbaşı İlaç'ın reçeteli  ilaç alanındaki geniş deneyimini ve etik yaklaşımını vitamin, mineral ve besin destekleri alanına taşıyacağımızdan emin olabilirler” dedi.

 Eczacıbaşı vitamin, mineral ve besin destekleri  21 – 55 YTL arasındaki fiyatlarla, farklı beklentilere cevap veren içerikleriyle Türkiye genelinde tüm eczanelerde satışa sunuluyor.