Ekonomi En değerli ödülü aldı

En değerli ödülü aldı

26.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve birçok farklı dalda Türkiye’ye katkı yapan isimlere verilen ‘Türkiye’ye Değer Katanlar Ödülü’ne, bu yıl DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş layık görüldü.

En değerli ödülü aldı

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, “Profesyonel kariyeri boyunca ülkemize gönülden hizmet etmeyi ilke edinen Hakan Ateş’e, Türk bankacılığına getirdiği yenilikçi yaklaşımlar ve sanata verdiği katkılardan dolayı seçici kurulumuzun kararıyla Türkiye’ye Değer Katanlar ödülünü sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Dev projelere kredi

BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, “Yaşamı boyunca ülkemizde hem yurtiçi, hem de yurtdışında sağladığı katkılar ve yarattığı değerler adına Sayın Hakan Ateş’e üniversitemiz olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Türkiye’ye Değer Katanlar ödülünü 15 binin üzerindeki çalışanlarının temsilcisi olarak aldığını ifade eden DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş şunları söyledi:

“Sıfırdan başlayıp bu noktaya gelen bankamızın ulaştığı seviye beni bir profesyonel olarak mutlu ediyor. Faaliyetlerimizle Türkiye’nin dört bir yanında bütün kesimlerden insanlara sesleniyoruz. Diğer yandan ülkemizin sürdürülebilir gelişiminde rol oynayacak 3. Köprü, 3. Havalimanı, Kıbrıs Barış Suyu, Bilkent PPP ve TAV Bodrum Havalimanı gibi projeleri sahipleniyor ve destekliyoruz. Kurumsal yurttaş anlayışımızın bir uzantısı olarak da tarım, spor, kültür-sanat ve eğitim alanlarında yatırım yapıyor, bu yöndeki çalışmalarımızı geleceğe bırakacağımız bir miras olarak değerlendiriyoruz.”