Ekonomi ‘Enerji’de kritik yatırımlara devam

‘Enerji’de kritik yatırımlara devam

05.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Mayıs ayında Türkiye’nin 21 dağıtım bölgesiyle alakalı kritik yatırım hamleleriyle ilgili adımlar atmaya başladık” dedi.

‘Enerji’de kritik  yatırımlara devam

Albayrak, Ak Parti Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Mustafa Yel ile Tekirdağ Valiliği’ni ziyaret etti.
Ziyarette, Vali Mehmet Ceylan ile bir süre görüşen Bakan Albayrak, daha sonra AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.
Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve partililerle bir süre görüşen Albayrak, 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu’nda yaptığı konuşmada, Trakya’nın ve Tekirdağ’ın sanayisi ve istihdamıyla ekonomiye katkısının büyük olduğunu söyledi.
Alt yapısı ve ihtiyaçları çerçevesinde bakanlık olarak Tekirdağ’a ayrı bir önem verdiklerini anlatan Albayrak, “Bu çerçevede, mayısta Türkiye’nin 21 dağıtım bölgesiyle alakalı kritik yatırım hamleleriyle ilgili adımlar atmaya başladık” diye konuştu.
Çağrı merkezi açtı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Tekirdağ’da Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ’ye (ÇEDAŞ) ait çağrı merkezinin açılışına katıldı.
Albayrak, Cengiz ve Kolin Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren BEDAŞ ve ÇEDAŞ’a ait çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

‘Enerji’de kritik  yatırımlara devam


Çağrı merkezinin Tekirdağ’a hayırlı olmasını dileyen Albayrak, “Burası inşallah bölge ekonomisine, istihdamına ve şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Çağrı merkezlerinin, tüm Türkiye’de elektrik dağıtım sektöründeki müşteri memnuniyetine ve vatandaşlarımızın çok daha hızlı hizmet almasına vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Açılışın ardından Bakan Albayrak ve beraberindeki heyet çağrı merkezini gezerek, bilgi aldı.
Açılışa, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Kolin Holding Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Cengiz, BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu ve ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa da katıldı.