Ekonomi Galaxy Note 4 Türkiye’ye geldi

Galaxy Note 4 Türkiye’ye geldi

23.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Samsung, Note serisinin son modeli Galaxy Note 4’ü Türkiye’de satışa sundu. Galaxy Note 4, 17 Ekim itibariyle 2.299 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı ve kömür siyahı, buz beyazı, bronz altın, açık pembe renkleriye satışa çıktı.

Galaxy Note 4  Türkiye’ye geldi

5.7 inç’lik Quad HD Super Amoled ekranı olan cihaz, fotoğrafta derin kontrast, net ve canlı görüntüleme deneyimi sunuyor. 16 MP’lik arka yüz kamerası, 3.7 MP’lik de ön yüz kamerası var. Andorid 4.4 KitKat işletim sistemine, 32 GB dahili hafızaya sahip. Hızlı şarj özelliği ile Galaxy Note 4’ün pili yüzde 50 sarj seviyesine yarım saat gibi kısa bir sürede ulaşıyor.

Parmak izi tarayıcısı
‘Ultra Enerji Tasarrufu Modu’ sayesinde de kullanıcılar en çok ihtiyaç duyduğu anda, şarj nedeniyle telefonlarından mahrum kalmıyor. Galaxy Note 4, parmak izi tarayıcısı ile kişisel verileri güvence altına alıyor. Bu ürünle birlikte ‘UV sensörü’ de kullanılıyor.
Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, dünyada bir milyonun üzerinde Note kullanıcısı bulunduğunu belirterek, “Tüketicilerin Note serisine duyduğu bu ilgiyi, Note 4 ile bir üst seviyeye taşıyacağımıza inancımız sonsuz” dedi.

Haberin Devamı

S Pen geliştirildi

Note 4’’ün ‘S Pen’ özelliği de geliştirildi. Yenilenen kalem, kâğıt üzerinde dolma kalem ya da fırça ile yazılan yazıyı taklit eden daha doğal bir görselliğe sahip. S Pen ayrıca, ‘görev notu’, ‘akıllı seçim’, ‘görüntü klibi’ ve ‘ekran notu’ gibi kullanıcıların içeriği kolayca yaratarak birleştirebilmesini sağlayan temassız komut işlevi de sunuyor.