Ekonomi Gelecekten umutluyuz

Gelecekten umutluyuz

13.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

CFO Summit 2017 zirvesinde Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CFO’ları, Türkiye’nin finansal zorluklarla mücadelede iyi tecrübe kazandığını vurgulayarak ‘gelecekten umutluyuz’ mesajı verdi

Gelecekten umutluyuz

Türk ekonomisinin önde gelen şirketlerinin finans yöneticilerini biraraya getiren CFO Summit 2017 zirvesine katılan CFO’lar, Türk ekonomisinin bugüne kadar birçok finansal zorlukla karşı karşıya kaldığını ve bu mücadeleler sayesinde risklere karşı büyük tecrübe kazanıldığını belirterek, Türk ekonomisinin geleceğinden umutlu oldukları mesajında birleşti.

Haberin Devamı

Üst düzey katılım

Milliyet Gazetesi’nin sponsorluğunda düzenlenen CFO Summit 2017 zirvesi, şirketlere finansal açıdan yön veren finansçıları biraraya getirdi. Zirvede, güncel ekonomik konular, hukuksal ve konjonktürel açıdan ele alınarak, kişisel tecrübelerin ışığında dile getirildi. Oturumlarda ayrıca CFO’ların stratejik rolü de masaya yatırılırken, değer yaratma ve şirket stratejisi belirlemede CFO’ların rolü tartışıldı.

CFO Summit 2017, Türkiye’nin finans/ekonomi alanında en önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yaptı. Zirvede Türkiye’nin önde gelen firmalarının CFO’ları ve üst düzey finans yöneticileri; finans/bankacılık sektöründe çalışan orta ve üst düzey yöneticiler; ekonomi, finans alanında uzman akademisyenler ve sektör danışmanları; ekonomi, finans alanında uzman basın mensupları ve düşünce önderleri; finans yöneticileri ile sıkı iş ilişkisi içerisinde bulunan yönetim danışmanları; önde gelen ekonomist, stratejist, danışman ve sektör duayenleri yer aldı.

Haberin Devamı

En etkin 50 isim

CFO Summit 2017’de, Türkiye’nin en güçlü CFO’ları da ödüllendirildi. Türkiye’nin en büyük 1000 şirketi üzerinden gerçekleştirilen araştırmada, şirketlerin finansal performanslarının ve bireylerin kritik CFO başarı kriterlerindeki performanslarının kapsamlı bir araştırma metodolojisi ile danışma kurulu tarafından incelenmesi sonucunda Türkiye’nin en etkin 50 CFO’su belirlendi. En Etkin 50 CFO ödül töreni, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleştirildi.

?Zirvenin yorgunluğunu neşeli sohbetle attılar

CFO Summit 2017 zirvesinin son gününde CFO’lar günün yorgunluğunu akşam yemeğinde attılar. Milliyet’in sponsorluğunda düzenlenen yemekte CFO’lar, samimi bir ortamda anılarını, görüşlerini ve beklentilerini birbiriyle paylaştı. Organizasyon neşeli bir havada sona erdi. Yemekte şu isimler yer aldı:

Global Yatırım CFO’su Adnan Nas, Deloitte CFO’su Cem Sezgin, Fujitsu CFO’su Yasemin Sağıroğlu, Tatil Sepeti CFO’su Koray Küçükyılmaz, FLO CFO’su Bülent Sabuncu, Banvit CFO’su Tolga Gündüz, EYG İnşaat CFO’su Emre Polat, Data Expert ortakları Hasan Altunkaya, Nuran Durmaz ve Yasin Altunkaya.