Ekonomi Gençler hayata hoş baksın diye 450 işadamı platform kurdu

Gençler hayata hoş baksın diye 450 işadamı platform kurdu

14.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hayata Hoş Bakanlar Platformu’nu genç girişimcilere destek olmak, fikir paylaşımında bulunmak ve yardımlaşmayı teşvik etmek amacıyla kurduklarını söyleyen Başkan Kemal Güneş, “Bu platform, Türkiye’nin önemli isimlerinin oluşturduğu ve katkıda bulunduğu bir fikir kulübü

Gençler hayata hoş baksın diye 450 işadamı platform kurdu

Bir nevi dostların buluşması” dedi. Başlangıçta iş dünyasından önemli isimlerin bir araya geldiği bir fikir buluşması olan platformun büyük ilgi gördüğünü ifade eden Güneş, “Bugün, her biri kendi iş sahasında uzman olan üyelerimiz var. 450 işadamına ulaştık. Bu üyelerle her ay güncel gelişmeleri değerlendiriyor ve değerli konuşmacıları konuk ediyoruz” diye konuştu.

Küçük’ten Özyeğin’e...
İş dünyasının önde gelen isimleri tarafından ‘fikir platformu” olarak kurulan ve geçtiğimiz aylarda Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AKP Grup Başkan Vekili Suat Kılıç, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Tema Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş gibi isimleri konuşmacı olarak toplantılarında misafir etti. Platform geçen hafta da geniş katılımlı bir iftar verdi.
Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen iftara Akbulut Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akbulut, Gizia Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kutlu, İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Sunset Mayo Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güneş, Simit Sarayı zincirinin kurucularından ve Kavukçu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur ve Leke Jeans’in sahibi Cengiz Acar gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

‘Dost sohbeti geniş katılımlı toplantılar haline geldi’
Yaptıkları toplantılarda dünyanın ve Türkiye’nin ekonomik gündemini değerlendirdiklerini söyleyen Kemal Güneş, şöyle konuştu:
“Dokuz kişiyle başladığımız dost sohbetleri şimdi binlerce kişiye ulaşan toplantılara dönüştü. Her ay düzenli olarak toplantılar düzenliyoruz. Amacımız genç işadamlarına ve iş dünyasına katkıda bulunmak. Gençlerimizi deneyimli işadamlarıyla biraraya getirerek onların tecrübelerinden faydalanmalarını istiyoruz. Hayata Hoş Bakanlar Platformu, sadece toplantı düzenlemiyor. Sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli yardım organizasyonlarının da içinde bulunuyor.”