Ekonomi Havalimanı otelcisi lansman için geldi

Havalimanı otelcisi lansman için geldi

04.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

29 Ekim’de hizmete açılacak İstanbul’un Yeni Havalimanı’nın otel işletmeciliğini de üstlenen İngiliz markası Yotel, Miami’de yeni başlayacak otel ve residence’dan oluşan yeni projesinin lansmanını Miami’den sonra Türkiye’de yaptı.

Havalimanı otelcisi lansman için geldi

Şirketten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Haberin Devamı

“Downtown Miami bölgesinde konumlanan ve 2018 Aralık’ta başlayacak YotelPad, 2020 Aralık ayında tamamlanacak. Stüdyo dairelerin 282 bin dolardan başladığı YotelPad Residences için, Miami bankalarından projenin yüzde 50’sine kadar 30 yıl vadeli mortgage kullanılabilecek. İlk lansmanı iki hafta önce Miami’de yapılan YotelPad Residence, ikinci lansman için Türkiye’yi seçti. YotelPad Residence Satış Direktörü Yan Paoli Sanchez ve TTPC Gayrimenkul Yatırım AŞ markası olan Novrum Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tatlıcı, Zorlu Center’da bulunan Türkiye Ofisi’nde yatırımcılara YotelPad Residence projesini anlattı.

Dünyanın 7/24 kiralanabilir ilk otel konsepti olan YotelPad, teknolojik alt yapısı ve uzman personeliyle en iyi ve en uygun konaklama hizmetini sunuyor.”

Haberin Devamı

Havalimanı otelcisi lansman için geldi

Yazarlar