Ekonomi Hepsiburada’dan KDV fırsatı geldi

Hepsiburada’dan KDV fırsatı geldi

21.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hepsiburada, “KDV’si Bizden” sloganıyla müşterilerine her ay bilgisayar kategorisindeki ürünleri KDV kadar indirim yaparak sunmaya başladı.

Hepsiburada’dan KDV fırsatı geldi

Hepsiburada’dan yapılan açıklamaya göre, müşteriler, 20 Haziran’dan itibaren bilgisayar, USB bellek, LCD monitör, bilgisayar bileşenleri, veri depolama ürünleri, kulaklık, oyuncu ekipmanları ve daha birçok üründe KDV kadar indirimle alışveriş yapacak.

Haberin Devamı

Kadınlar 2 kat arttı

Hepsiburada’nın “KDV’si Bizden” fırsat dönemlerinden alınan trend verilerine göre; önceki ay ile karşılaştırıldığında, kadınların bilgisayar ürünlerine gösterdiği rağbetin 2 kat artış gösterdiği ortaya çıktı. Aynı zamanda kadınların çocuklarına ve eşlerine de özel günler için teknoloji ürünleri hediye etme alışkanlığının giderek arttığı açıklandı. Bilgisayar ürünlerine en fazla talep 26 - 45 yaş grubundan gelirken, 18 - 25 yaş grubunu oluşturan gençler ve öğrencilerin de bu kategoriye olan ilgisinin dikkate değer şekilde artış gösterdiği belirtildi.

Paylaşılan verilere göre, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Bursa, Adana, Antalya, Kocaeli, Manisa ve Balıkesir illeri bilgisayar ürünlerine en fazla talep gösteren iller olarak sıralandı. Her ay sürpriz tarihlerde müşterileriyle buluşan “KDV’si Bizden” fırsatı, 21 Haziran Cuma 23.59’a kadar devam edecek.