Ekonomi ‘Honor’ duyduk!

‘Honor’ duyduk!

04.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Huawei Grubu’nun akıllı telefon markası Honor, resmi olarak Türkiye pazarına iki modelle giriş yaptı. Honor 7X ve Honor 9 Lite modellerini lanse etti. Bu iki model sadece Teknosa’da satılacak. Hemen sahip olmak isteyenler web sitesi üzerinden ön sipariş verebilecek.

‘Honor’ duyduk

Honor Başkanı Kevin Wang, yenilikçi telefonlarının artık Türkiye’de satılacağını belirterek, “Resmi dağıtıcımız Dora ile Türkiye’ye getirdiğimiz ilk akıllı telefon modellerimiz Honor 7X ve Honor 9 Lite oldu. Bu yeni bir başlangıç önümüzdeki dönemde de yeni modelleri Türk tüketicisine sunmaya devam edeceğiz. Türkiye bölgedeki en önemli pazarlarımızdan biri. Honor, müşteri merkezli bir şirket olarak kullanıcılarımıza daima yeni teknolojileri ve hem trendy hem de eğlenceli özelliklere sahip rakipsiz ürünler sunuyor. Ürün ve marka DNA’mızı Türkiye’deki tüketicilerle paylaşmaya hazırız” dedi.

Haberin Devamı

Honor’un Çin’de en çok satan ikinci cep telefonu markası olduğunu da dile getiren Wang, “55 milyona yaklaşan satış hacmi ve 12 milyar doları aşan geliri ile 2017 yılı içinde akıllı telefon alanındaki tüm dijital markaları geride bıraktı. Kalite ve inovasyona odaklanan Honor, Ar-Ge yatırımlarındaki yüksek payı korumayı sürdürerek tüm dünyadaki akıllı telefon kullanıcılarına çarpıcı ürünler sundu. Honor, tüm pazarlarda büyümeyi hedeflerken, tüketicilerin gündelik mobil deneyimini en iyi hale getirmek için kesintisiz çalışmayı taahhüt ediyor” diye konuştu.

Oyunseverler için

Honor 7X, oyun meraklıları için tasarlandı. Çerçevesiz FullView ekranıyla oyunseverlere hitap ediyor. 7X, 5.93 inç ekran büyüklüğüne sahip.

Haberin Devamı

Çift mercekli 16 MP ve 2 MP’lik çift arka kamerası ve 8 MP’lik ön kamerası var. 4 GB Ram’i bulunuyor. Sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemci, 3.340 mAh’lık pil diğer özellikleri arasında. Hava yastığı tasarımı ile düşmelere karşı da dayanklı. Altın, siyah ve mavi renk seçeneklerine sahip Honor 7X’in tavsiye edilen fityatı 1.899 TL. Ön sipariş verenler Teknosa web sitesinden 1.699 TL’ye cihazı alabilecek.

Çift mercekli kamerası var

Honor 9 Lite ise, çift mercekli 13 MP arka, 2 MP’lik ön kameraya sahip. Güncellenen güzelleştirme özelliği ile fotoğraflarda en iyi şekilde görünmeyi sağlıyor. Honor 9 Lite, 5.2 inç’lik ekrana ve 32 GB dahili depolamaya sahip. Arka yüzündeki nano ölçekteki optik kaplama ışık altında parlamasını sağlıyor. 16 nm’lik sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemcisi, Android 8 işletim sistemi var. Model, gece siyahı, safir mavisi ve buzul grisi renk seçeneklerine sahip. Telefonun fiyatı 1.499 TL olarak açıklanırken, Teknosa web’ten ön siparişle 1.299 TL’ye satın alınabilecek.

Reeder’dan yeni tablet modeli

Reeder, büyük ekranlı yeni tablet modeli M10 Plus’ı resmi olarak tanıttı. M10 Plus, devasa pili, HDMI çıkışı, 9.6 inçlik IPS ekranı, Type C USB bağlantı yuvası gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu devasa ekran en küçük detayların bile görünmesini sağlarken film ve dizi keyfi içinde taşınabilir bir çözüm sunuyor. Ekran çözünürlüğü 1280x800 piksel olan M10 Plus tablet, detayların gözden kaçmasını engelliyor.

16 GB dahili hafızası microSD bellek kartı ile 64 GB’a kadar artırılabilİyor.