Ekonomi Hukukçular Towers'a futbolcu ilgisi

Hukukçular Towers'a futbolcu ilgisi

29.11.2012 - 16:50 | Son Güncellenme:

İstanbul Kartal’da, inşaatı Kılıçoğlu-Delta yapı tarafından tamamlanan Hukukçular Towers’a futbolcular ve ünlüler de rağbet gösterdi.

Hukukçular Towersa futbolcu ilgisi

18 katta toplam 104 adet ofisten oluşan ve home ofis olarak da kullanılabilecek şekilde dizayn edilen Hukukçular Towers’ta satışlar bitti kiralamalar başlıyor.

Haberin Devamı

Fiyatlar 14 dolardan başlıyor

Hukukçular Towers’ta brüt 40 adet 75 metrekarelik, 52 adet 80 metrekarelik, 8 adet 145 metrekarelik ve 4 adet 290 metrekarelik ofis bulunuyor. Kiralama bedelleri 1. katta 14 USD’den başlarken, üst katlarda fiyatlar kat ve yönlere göre metrekare başına 20 USD’ye kadar çıkıyor.

Binada, profesyonel yönetim, bina içi teknik hizmet, vale, concierge, güvenlik, temizlik, ortak kullanım alanları hizmeti ve genel yönetim hizmetleri sunuluyor.

Dünyanın en büyük adliyesine en yakın proje

Hukukçular Towers, açıldığında günde 150 bin kişinin ziyaret edeceği dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adalet Sarayı'na en yakın proje olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Hukuk büroları ve avukatları tarafından tercih edilen Hukukçular Towers’da yıldız sporcular ve ünlü sanatçılar da yatırımcı olarak yerini aldı.

Haberin Devamı

MAĞAZA SATIN ALAN ÜNLÜ FUTBOLCULAR

Özer HURMACI, Bekir İRTEGÜN, Sezer ÖZTÜRK, Orhan ŞAM, Ersan GÜLÜM, Veli KAVLAK

OFİS SATIN ALAN ÜNLÜ FUTBOLCULAR

Uğur BORAL, Bekir İRTEGÜN, Özer HURMACI, Sezer ÖZTÜRK, Serdar KESİMAL, Mahmut Ertuğrul TAŞKIRAN, Veli KAVLAK, Cenk GÖNEN, Mustafa PEKTEMEK, Roberto Jan HILBERT, Tanju KAYHAN, Giray KAÇAR ,Uğur KAVUK, Kadir BEKMEZCİ, Murat AKÇA ve ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ali SÜRMELİ