Ekonomi Hyundai ‘süper beşli’siyle iddialı

Hyundai ‘süper beşli’siyle iddialı

24.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye pazarına girişinin 25. yılını büyük coşkuyla kutlayan Hyundai, tüketicilere sunduğu sürprizlere de devam ediyor

Hyundai ‘süper beşli’siyle iddialı

Yepyeni modellerine uyguladığı “sıfır faiz” fırsatıyla dikkat çeken Hyundai, üstün avantajları sayesinde yeni otomobil alacaklara önemli imkanlar sunuyor.
Haziran ayı boyunca, popüler 5 modelinde önemli avantajlar sunan Hyundai, i10 modelini satın alacaklara 15 ay vadeli 15 bin TL kredide yüzde “0” faiz uyguluyor.
Aynı şekilde Accent Blue, i30 ve Elantra için 20 ay vadeli 20 bin TL ve ix35 için de 20 ay vadeli 30 bin TL kredi kullanmak isteyenlere de yine yüzde “0” faiz avantajını sunuyor.
Hyundai ayrıcalığını yaşamak isteyen müşteriler, i30, Accent Blue ve Elantra için de sadece yüzde 0.71 faiz oranıyla 30 ay vadeli 40 bin TL kredi kullanma şansına da sahip olabilecek.

Haberin Devamı

BMW ve MINI’de sabit kur
Borusan Otomotiv, BMW ve MINI markaları için düzelediği, her an değişiklik hakkı saklı kalmak üzere sabit euro / TL kuru kampanyasına haziran ayında da devam ediyor. Kampanya kapsamında 1 euro, 2.84 TL’ye sabitlenmiş.
Bunun yanında Otomotiv Premium Finance tarafından BMW, MINI ve Land Rover markalarında geçerli haziran ayına özel fırsatlar da var. Bu fırsatdlar arasında, BMW’nin yenilenen 118i modeli için 5 bin TL peşinatlı, uygun esnek ödemeli, tamamen kişiye özel ödeme planlarıyla sınılan veya dosya masrafsız kredi seçenekleri bulunuyor. 320i ED modeli için 1.497 TL’lik taksit seçenekli kredi imkanı, ya da 1.715 TL taksitli kredi seçeneği de sunulan fırsatlar arasında . Benzer bir fırsat da, 218i Active Tourer için geçerli. Bu modeli, 1.205 TL’den başlayan aylık taksitlerle ya da dosya masrafsız krediyle satın almak mümkün.
Bununla birlikte 5 kapılı MINI Cooper D modeli için aylık 1.008 TL, Cooper S Countryman ALL4 için aylık 1.241 TL taksit seçenekli krediler de, haziran kampanyası dahilinde.
BMW, MINI ve Land Rover’ın tüm modellerinde, ilk taksidi 2016 yılına erteleyen ödeme planları veya tercih edilen aylarda ödemelerin büyük bir kısmının planlanabileceği ara ödeme koşulları da var.

Haberin Devamı

DacIa’da seçenek çok
Dacia, haziranda müşterilerine “sıfır” faiz ve “Şimdi al, 2016’da öde” fırsatlarının yanı sıra nakit alım indirimi gibi seçenekler sunuyor.
Kampanya kapsamında 15 bin TL tutarında ve 15 ay vadeli kredi seçeneğinde yüzde “0” faiz uygulanıyor.
Daha yüksek miktar ve vadedeki kredi seçeneklerindeyse müşteriler, maksimum 48 bin TL ve 48 ay vadede yüzde 1.03 faiz oranından yararlanabiliyor. Kredilerin ilk taksit ödemesi, 2016 yılının ocak ayında yapılıyor.
Haziranda Dacia’nın bir diğer fırsat da, 18 bin TL ve 18 ay vade için sunulan “0” faiz.
Bu tutar ve vade üzerindeki taleplerde de, maksimum 48 bin TL ve 48 ay vadeye kadar Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0.84, Maxxi Koruma olmadan yüzde 0.89 faizli kredi kullanılabiliyor.
Peşin alımlarda da avantaj var. Nitekim Dokker Combi ve Dokker Van’da 1.800 TL, Sandero’da 1.750 TL, Duster’da 1.000 TL, Lodgy’de 800 TL ve Logan MCV’de 500 TL nakit alım indirimi uygulanıyor.

Haberin Devamı

Volkswagen’den fırsatlara devam
Volkswagen Binek Araç, haziran boyunca tüm modelleri için farklı fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda yeni Passat ve yeni Passat Variant dışında kalan tüm 2015 model araçlar, yüzde 3 indirimle satın alınabiliyor. “Volkswagen Fırsatları”ndan yararlanmak isteyenlerin, Volkswagen Türkiye Facebook sayfası veya “binekarac.vw.com.tr” adresinde yer alan “Volkswagen Fırsatları” alanından kişiye özel kampanya kodu alması yeterli oluyor.

Sabit kur avantajı
Euro ile satılan Volkswagen modellerinde de sabit kur fırsatları devam ediyor. Bu kapsamda 2015 model Tiguan, Beetle ve CC’lerde 1 Euro’nun kuru 2.55 TL, Golf R ve yenilenen Scirocco’da 2.65 TL, yeni Touareg’de ise 2.75 TL’ye sabitlenmiş.

İftardan sonra Tivoli’ye bekliyor!
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü SsangYong’un bayileri, Ramazan ayı boyunca saat 23’e kadar açık. Nedeniyse, markanın crossover sınıfındaki yeni modeli Tivoli. Tüm YMY Otomotiv bayileri, Tivoli ile tanışmak isteyen misafirleri için, Ramazan boyunca saat 23’e kadar hizmet verecek.
Türkiye’de kısa süre önce satışa sunulan ve 1.6 litre 128 PS benzinli motor seçeneğiyle getirilen Tivoli, ilk etapta önden çekişli 4x2 versiyonla getirildi. Tivoli’de, 4 farklı donanım paketi bulunurken, “çift renk” opsiyonu da sunuluyor. Araçta otomatik vites seçeneği de mevcut.