Ekonomi IBS Sigorta 2018’de Asya’ya açılacak

IBS Sigorta 2018’de Asya’ya açılacak

24.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav, “Kazakistan, Azerbaycan gibi Türki Cumhuriyetler’e yatırım yaparak, bu bölgelerde açılması hedeflenen yeni ofisler ile büyümeyi planlıyoruz.

IBS Sigorta 2018’de Asya’ya açılacak

Yapacağımız bu yatırımlar ile IBS’in vizyonunu kardeş ülkelerimize taşıyacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz” dedi.
IBS Sigorta Raffles Otel’de düzenlenen gece ile 20. yılını kutladı. ‘Gelecek Burada’ temasıyla düzenlenen davette IBS, şirketin gelecek vizyonu ve hedeflerini de paylaştı. İş ve cemiyet dünyasından ünlü konukların renklendirdiği geceye katılanlar arasında Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, IBS ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın, IBS Genel Müdürü Murat Çiftçi hazır bulundu.

Haberin Devamı

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi, açılış konuşmasında, “20 yıldır Türkiye’deki potansiyeli değerlendiriyor, durmadan gelişiyor, sigorta sektöründeki küresel trendleri takip ederek, sektöre öncülük ediyoruz. Bundan sonra da global ortağımız UIB’nin gücüyle büyümeye hız kesmeden devam etmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar