Ekonomi İntihar eden iş adamı Bingöl’ün vergi rekortmeni oldu

İntihar eden iş adamı Bingöl’ün vergi rekortmeni oldu

23.02.2010 - 14:58 | Son Güncellenme:

.

İntihar eden iş adamı Bingöl’ün vergi rekortmeni oldu

Kocaeli’nde, geçen 20 Şubatta bir apartmanın 4. katındaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son veren iş adamı Abdürrezzak Koçakelçi, Bingöl’ün vergi rekortmeni oldu.
Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde, Bingöl’de 2009 yılının vergi rekortmeni olan iş adamlarına plaket verilmesi için düzenlenen törene, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Defterdar Vekili Ali Osman Karaköse, Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Vergi Dairesi Müdür vekili Galip Kayhan ve iş adamları katıldı.
Bingöl’de 2004 yılından beri her yıl vergi rekortmeni olan merhum iş adamı Abdürrezzak Koçakelçi, 2009 yılının da vergi rekortmeni oldu. Vali Balkanlıoğlu, iş adamının plaketini şirketin muhasebecisi Fuat Altay’a verdi.
Vali Balkanlıoğlu, burada yaptığı konuşmada, merhum iş adamı Koçakelçi’nin ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Balkanlıoğlu, “İş adamı Koçakelçi devlete düzenli olarak vergisini veren, örnek bir kişiliğe sahipti. Ölümünden büyük üzüntü duydum. Bu gibi insanlar kolay kazanılmıyor. Vergisini düzenli olarak ödeyen bütün iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bingöllü iş adamı Abdülrezzak Koçakelçi, 20 Şubat 2010 tarihinde Kocaeli’nde bir apartmanın 4. katındaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son vermişti.