Ekonomi İstanbul’a 4. otel yolda

İstanbul’a 4. otel yolda

27.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dedeman Hotels & Resorts International, İstanbul’da 4. otelini açmaya hazırlanıyor. Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş ile Doğru Holding arasında Dedeman Küçükyalı İstanbul için franchise sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

İstanbul’a 4. otel yolda

Yapılan açıklamaya göre markanın Anadolu Yakası’ndaki 3. oteli olan Dedeman Küçükyalı İstanbul, 2023 yılı sonunda kapılarını açacak ve 137 odası, restoranı, toplantı salonları, spa’sı ve fitness salonu ile misafirlerine hizmet verecek.

Haberin Devamı

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman şunları söyledi:

“Bugün 24 otel ile hizmet veriyoruz. Yurtdışında daha önce Moldovya, Özbekistan, Bulgaristan, Suriye ve Moskova’da oteller işlettik. Bugün ise halihazırda Erbil ve Kazakistan’da da birer otelimiz var ve yurt dışında daha da büyümek istiyoruz. Şu an Dedeman olarak 9 markamız bulunuyor. Anlaşma sürecindekilerle birlikte yıl sonu hedefimiz bu 9 marka ile otel sayımızı 53’e çıkarmak. Arkamızdaki güçlü ekip ve yatırımcılarımızla bunu gerçekleştirebilecek güçteyiz. Öngörülü yatırımlarımız ile bir sinerji yaratarak zincirimize eklenen her otelle kendi potansiyelimizi artırıyoruz.”