Ekonomi İzmir’de GS SİGORTA HDI heyecanı

İzmir’de GS SİGORTA HDI heyecanı

28.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’nin en ünlü spor kulüplerinden Galatasaray ile Alman sigorta devi HDI, sigorta sektöründe bir ilke imza atarak yeni bir marka yarattı.

İzmir’de GS SİGORTA HDI heyecanı

İki dev kuruluşun güç birliği ile oluşan GSSİGORTA HDI markası, yenilikçi, yaratıcı ve kendi potansiyelini doğuran büyük bir proje olarak tüketicilerle buluştu. Bu proje kapsamında GSSİGORTA HDI markalı ikinci konsept acentelik İzmir Alsancak’da faaliyetine başladı. HDI Sigorta adına Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Enis Talaşman, Genel Koordinatör Ahmet Yaşar, Acenteler ve Pazarlama Grup Müdürü Emrah Çalık, Ege Bölge Müdürü Uğur Atilla, GSSİGORTA HDI Direktörü Meltem İmirzalıoğlu ve Ege Bölge Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı açılışı törenine Galatasaray Spor Kulübü adına Galatasaray Voleybol Takımı Kaptanı Ali Peçen katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından HDI Sigorta Genel Müdürü Enis Talaşman, faaliyete giren acenteye başarılar dileyerek, HDI Sigorta olarak her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.
Açılış töreninde bir konuşma yapan HDI Sigorta Genel Müdürü Enis Talaşman, GSSİGORTA HDI'nin ikinci konsept acentesinin hizmete girdiğini belirterek, "Bursa ve İstanbul acentelerimiz de yakın bir zamanda açılacak. GSSİGORTA HDI markası yıl sonuna kadar 40 acente ile Türkiye'de sigortacılık hizmeti sunacak. Acentelerimizin başarılı olmasını diliyoruz. Çok modern pırıl pırıl bir ofiste sigortacılık hizmetini sunacağız" dedi.