Ekonomi JCR, Teknik Yapı’ya ‘geçer not’ verdi

JCR, Teknik Yapı’ya ‘geçer not’ verdi

10.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uluslararası kredi ve rating kuruluşu JCR Eurasia Rating, Teknik Yapı’nın mali yapısını inceleyerek ‘geçer not’ verdi. 2015’in ortasından bu yana Teknik Yapı’yı inceleyen JCR, elde ettiği sonuçlara göre Teknik Yapı’nın sağlam ve yatırım yapılabilir bir firma olduğunu onayladı.

JCR, Teknik Yapı’ya  ‘geçer not’ verdi

Gelişmiş ülkelerin tamamında kurumsal markaların benzeri derecelendirme ve rating kurumlarına tarafsız denetim yaptırdığına dikkat çeken Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektördeki ‘güvenilir’ imajının bu yöntemle tescillendiğini söyledi.

Haberin Devamı


‘Uzmanlar anlatsın’

Durbakayım, “Teknik Yapı’yı bizim anlatmamızdan daha çok, konusunda uzman kişilerin anlatmasını istedik” dedi. Teknik Yapı’yı inceleyen JCR Eurasia Rating hazırladığı raporda ise şu değerlendirmelere yer verdi:

“Yenilikçi tasarımları, kaliteli malzeme ve modern inşaat teknikleriyle yarattığı, değerini katlayan konsept projelerle yatırımcılarına kazançlı yatırım imkanı sunmakta, oluşturduğu marka gücü, müşteri memnuniyeti, başarılı satış politikaları ile güçlü bir rekabet stratejisi yaratmış durumdadır. Grubun ana faaliyet konusu konut üretim ve satışı olmakla beraber, bünyesinde barındırdığı bağlı ortakları ile dış cephe kaplama ürün ve sistemleri üretim ve satışı, site yönetim ve güvenlik hizmetleri, spor kompleksi ve restoran işletmeciliği gibi alanlarda da faaliyetlerini çeşitlendirerek düzenli bir nakit akışı sağlamaktadır.”