Ekonomi KIZILAY’DA DOLUP DOLUP TAŞIYOR!

KIZILAY’DA DOLUP DOLUP TAŞIYOR!

07.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara'da faaliyet gösteren Kızılay Alışveriş Merkezi’nin Yönetim Kurulu Üyesi Atıf Meydan, 1 günde 40 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını söyledi

KIZILAY’DA DOLUP DOLUP TAŞIYOR

Kızılay Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Atıf Meydan, günde 40 bin ziyaretçi aldıklarını söyleyerek, “Alışveriş merkezimiz Ankara’nın tam merkezinde yer alıyor. Toplam 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahibiz ve şehrin en önemli lokasyonlarından birinde faaliyet gösteriyoruz” dedi.
Renkyol İnşaat ve Karsaklar Tekstil'in ortaklığında kurulan Kızılay AVM'nin Haziran 2013 tarihinden itibaren KDM Danışmanlık tarafından yönetildiğini belirten Meydan, “Hedef kitleniz genç kesim ise potansiyelden yana sıkıntınız yoktur. Önemli olan bu müşteri kitlenizi motive edecek mağaza karmasını ve kampanyaları oluşturmak” diye konuştu.

106 marka bulunuyor
Her geçen ay hem kapı giriş sayılarının hem de mağaza cirolarının arttığını vurgulayan Meydan, “Metrekare ciro rakamlarımız birçok AVM’yi kıskandıracak düzeyde” dedi.
Kızılay AVM’de doluluk oranının yüzde 95 olduğunu kaydeden Meydan, merkezde değişik kategorilerde toplam 106 markanın faaliyet gösterdiğini ifade etti.

Ankara’da 38 AVM var
2014 yılının sektör açısından 2013’ten daha iyi bir yıl olacağını söyleyen Atıf Meydan, “2014’te güçlenen marka karmamız ve etkin tanıtım kampanyalarımızla kapı giriş ortalamalarımızda yüzde 25, ciro artışlarımızda da yüzde 30'u aşan bir artış hedefliyoruz” dedi.
Ankara'da toplam 38 AVM bulunduğunu kaydeden Meydan, “Her ne kadar Ankara'da yeni AVM'ler açılmış ve açılacak olsa da, Kızılay AVM'nin sahip olduğu lokasyon önemli bir avantaj sağlıyor” dedi.

Haberin Devamı

SEVGİLİLER GÜNÜ
Pırlanta aşkı

Diamond by Naci Şenocaklı markası, Sevgililer Günü için çok özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonda; pırlanta, siyah pırlanta, yakut, zümrüt, safir gibi değerli taşlar öne çıkıyor.

Avantaj yağmuru
Bu yıl da Migros, Tansaş ve 5M Migros mağazalarında çiftleri, Sevgililer Günü’ne özel avantajlı kampanyalar bekliyor. Çiftler, kozmetikten elektroniğe birçok ürünü indirimli alabilecek.

O güne özel...
Caudalie, Sevgililer Günü için, doğal ve özel yağların birleşiminden oluşan Caudalie Divine Oil’i öneriyor. Bu ürün, parfüm ustası Jacques Cavallier’in imzasını taşıyor.

Kalpli terlik
Twigy, 14 Şubat’ta sevgililere Twigy’nin aşk dolu terliklerini öneriyor. Twigy’nin Sevgililer Günü’ne özel modelleri arasında kırmızı ve pembe kalpli terlikler var.

Haberin Devamı

3 farklı koleksiyon
D’S Damat, “Sevgililer Günü”ne özel farklı tarzlara hitap eden alternatifler sunuyor. Marka, bu özel günü her bedene, her bütçeye uygun 3 farklı koleksiyonla karşılıyor.

Aşk indirimi
Trump AVM, Sevgililer Günü için indirim sunuyor. 13-14 Şubat’ta Trump mağazalarından alışveriş yapanlar, kasada anında yüzde 20 indirim kazanıyor.

Lumia bileti
Nokia Sevgililer Günü’ne özel özel bir kampanya sunuyor. Sevgilisine hediye olarak bir Nokia Lumia 520 seçenler 2 kişilik sinema bileti kazanıyor.