Ekonomi Kurban Bayramı’nda romantik İtalya turu...

Kurban Bayramı’nda romantik İtalya turu...

02.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gazella Turizm’in İtalya göller bölgesi Kurban Bayramı turu, tarih boyunca Avrupa’nın merkezi olmuş adalar topluluğunda keşif vaat ediyor.

Kurban Bayramı’nda romantik İtalya turu...


Tur, Maggiore Gölü üzerinde yer alan üç küçük ada ile iki adacıktan oluşan Borromeo adalarında ve Po Vadisi’ne 360 derecelik bir görüş sağlaması nedeniyle doğal balkon olarak adlandırılan Mottarone Dağı’ndan nefes kesici manzaralarla açılıyor. İkinci göl turu, dünyanın en romantik tatil beldelerinden biri olan Como’nun ılıman ikliminde, pek çok ünlü sanatçı, sinema oyuncusu ve politikacıyı ağırlayan, bir zamanlar Goethe, Hemingway, Dickens, Hitchcock, Nietzsche ve Stendhal’ın ayak bastığı topraklar, sakin ve keyifli bir yürüyüş ve tekne yolculuğuyla devam ediyor. Gezginler, sisli manzarasıyla gizemli bir görünüme sahip olan Como gölünün kıyısını süsleyen villa ve şatoların ihtişamını ve gölün incisi Bellagio’yu geride bırakırken, Garda Gölü’ne doğru yola çıkıyor.
Dört yıldızlı otellerde konaklama imkânı sunan, 6 öğle ve 1 akşam yemeğinin dahil olduğu turun fiyatı, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm ekstra turlar dâhil 1690 euro olara belirlenmiş.