Ekonomi ‘Kuzey Yakası’ açık artırmaya çıkıyor

‘Kuzey Yakası’ açık artırmaya çıkıyor

02.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İstanbul Başakşehir’de Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası projesinin cadde dükkanları, gelen yoğun talep nedeniyle açık artırma ile satılacak

‘Kuzey Yakası’ açık artırmaya çıkıyor

Emlak Konut GYO’nun, İstanbul’un yeni gelişim ve yatırım merkezlerinden Başakşehir’de hayata geçirdiği Kuzey Yakası projesine ait 62 adet cadde dükkanı satışa sunuluyor. Yoğun talep nedeniyle açık artırma usulüyle ihalesi yapılacak olan dükkanların, yatırımcılara iş dünyasının yeni merkezi Kuzey Yakası’nda büyük bir yatırım fırsatı sağlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Kuzey Yakası’nın cadde dükkanlarının açık artırma usulü ihalesi Emlak Konut GYO tarafından 11 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek. Açık arttırma için son başvuru tarihi ise 10 Mayıs Cuma olarak açıklandı.

Ulaşımın merkezinde

İstanbul’un en büyük millet bahçesi ‘Başakşehir Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi’ ile iç içe olan cadde dükkanları, Başakşehir şehir hastanesi, üniversite, metro, kent meydanı ve yeni belediye binasının yanı sıra Kuzey Marmara bağlantı yollarıyla da ulaşımın merkezinde yer alıyor.

İstanbul Havalimanı’na yakın konumda bulunan Kuzey Yakası’nın; cadde dükkanları, yanı başındaki oteli, konferans salonu ve ofisleriyle iş dünyasının yeni adresi olması bekleniyor.

Haberin Devamı

‘Kuzey Yakası’ açık artırmaya çıkıyor

Planlı büyüyor

1995 yılında pilot bölge olarak çalışmalara başlanan ve 2003 yılından sonra süratle yatırımların hızlandığı Başakşehir, planlı ve altyapılı olarak hızla gelişiyor. İlçe aynı zamanda pek çok mega projeye ev sahipliği yaparken, birçoğuna ise komşuluk ediyor.

Bölgede yaşayan nüfusun ihtiyacını karşılamak amacıyla Emlak Konut GYO, on binlerce konut, ulaşım, altyapı ve gerekli sosyal donatıların inşasını gerçekleştirirken, yeni çalışmalara da devam ediyor.