Ekonomi Kybele’den ‘çöpe atılmayan’ hediye

Kybele’den ‘çöpe atılmayan’ hediye

12.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kybele hediyelik eşya şirketinin patronu Erdal Özbek, hediyelik eşya alma sıkıntısını çözümlemek için yola çıktıklarını belirterek, “Önce hikâyelerini bildiğimiz yakınlar için hediyeler tasarladık. Sonra onların gözlerindeki ışıltıyı görünce bunu hem bizim gibi ‘ne hediye alacağız’ sıkıntısını yaşayanlar için yapmaya başladık” dedi.

Kybele’den ‘çöpe atılmayan’ hediye

Özbek, “Hepimiz mutlaka bir tanıdığımızın doğumuna çiçek göndermişizdir. Bu çiçekler bazen hasta odalarına alındı, bazen de alınmadı. Bizim hikâyemiz de böyle başladı. Çöpe atılmayan hediyeler tasarlıyoruz” dedi.
Kybele imgesini seçmelerinin nedeni olarak Özbek, “Kybele, ana tanrıça olarak anılır. Ayrıca bereketi ve doğurganlığı sembolize eder. Bu anlamlarıyla tam da bizi yansıtıyordu” diye konuştu.
Çalışmakta oldukları kurumlar aracılığıyla ilginç hediyeler tasarladıklarını kaydeden Özbek, “İşe başladığımızın ilk haftalarında Ebru Gündeş’in doğumu için bir sipariş aldık. Doğum için bebek bezinden özel bir hediye tasarladık. www.kybelesekerleri.com sitesinden satış yapıyoruz” dedi. Bebek bezinden pasta hakkında bilgi veren Özbek şöyle dedi:
“Gönderdiğimiz bebek bezi pastalarda kullanılan ana malzeme bebek bezi. Anneler, pastalardaki bebek bezlerinin tümünü bebekleri için kullanabiliyor. Hediye tasarlanırken bu bezlere hiçbir şekilde zarar verilmiyor. Tümüyle hijyenik şartlarda tasarım ve üretim yapılıyor. Ayrıca pastaların üzerinde kullandığımız emzik, çorap, önlük, biberon, eldiven gibi tüm malzemelerde anne tarafından kullanılacak malzemeler.”
Amaçlarının, her bir malzemesi kullanılabilen hediyeler yaratmak olduğunu söyleyen Özbek, “Kişiye özel tasarım hediyeler önemli alanlarımızdan biri” dedi.

Yazarlar