Ekonomi Liberty yeni satın almalar planlıyor

Liberty yeni satın almalar planlıyor

23.01.2010 - 00:02 | Son Güncellenme:

Liberty International Avrupa Başkanı Luis Bonell, küçük ölçekli bir şirket olduklarını ancak uzun dönemli hedeflerinin sigorta sektöründe önemli bir büyüklüğe ulaşmak olduğunu belirterek, satın almaların gündemlerinde olduğunu söyledi

Liberty yeni satın almalar planlıyor

Hayatdışı sigorta alanında dünya 6’ıncı sırada yer alan Liberty Mutual Group, 2006’da Şeker Sigorta’nın çoğunluk hisselerini alarak, Ekim 2007’de Liberty Sigorta ismiyle Türkiye’deki faaliyetlerine başladı.

Çocukları bilgilendirecek
Liberty Sigorta’nın AKUT ve Tiyatrokare’nin katkılarıyla çocukları ‘güvenli yaşam’ konusunda bilgilendireceği toplantının tanıtımında konuşan Bonell, bu yılın kendileri için bir geçiş yılı olduğunu belirterek, hedeflerinin sektördeki varlıklarını artırmak olduğunu belirtti. Liberty Sigorta Genel Müdürü Ragıp Yergin, 3 yıl sürecek bu projeyle çocuk ve gençlerden başlayarak herkesin güvenli yaşam konusunda daha bilinçli olmasına katkıda bulunmak istediklerini söyledi. AKUT Başkanı Nasuh Mahruki de güvenli yaşamın önemi, toplumun afet ve kazalara karşı bilinçlendirilmesinin önemine değindi.
Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban, bu projeyle oyununda daha fazla kişiye ulaşacağını ve 200 bin adet deprem kitapçığının oyunu izleyen çocuklara dağıtılacağını söyledi.