Ekonomi Londra’dan büyük ödülle döndü

Londra’dan büyük ödülle döndü

06.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirdiği 30 milyon metrekarelik projeleriyle adından söz ettiren ‘İki Design Group’ bölgelerinde ‘en iyi’ seçilen projelerin yarıştığı ve dünyanın en önemli mimarlık ofisleri ile gayrimenkul geliştiricilerinin katıldığı International Property Awards 2017 Grand Final’den büyük ödülle döndü.

Londra’dan büyük ödülle döndü

‘İki Design Group’ geçen ay Londra’da sahiplerini bulan ve bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilen International Property Awards 2017’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da da 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görülmüştü. Üsküdar ve Bayramoğlu karma projeleri ile önce Avrupa birincisi seçilen ‘İki Design Group’, Avrupa’yı temsilen bu projeler ile ‘En İyi Karma Proje’ dalında diğer kıtalarla yarışarak ‘Dünyanın En İyisi’ ödülünün sahibi oldu. Söz konusu ödül, düzenlenen törende ‘İki Design Group’ Yönetici Ortağı Murat Kader ve Sema Özsaruhan’a takdim edildi.

İki yıl üst üste ‘Dünyanın En İyisi’ ödülünü almanın gurur verici olduğunu belirten Kader, “Geçen yılki ödül törenine katıldığımız Piyalepaşa İstanbul projesi, ‘İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire’ kategorisinde ‘Dünyanın En İyisi’ ödülünün sahibi olmuştu. Bu yıl da Bayramoğlu Karma Kullanım Projesi ile ‘Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarım’ ödülünü aldık” dedi.