Ekonomi Luis Suraz’e büyük şok

Luis Suraz’e büyük şok

05.07.2014 - 12:15 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası’nda rakibini ısırdığı için 4 ay futboldan men ve 100 bin frank para cezasına çarptırılan Uruguay'ın yıldız futbolcusu Luis Suarez'e bir darbe de Çinlilerden geldi!

Luis Suraz’e büyük şok

Dünya Kupası’nda rakibini ısırdığı için 4 ay futboldan men edilen ve 100 bin İsviçre frank’ı para cezasına çarptırılan Uruguay ve Liverpool’un yıldız futbolcusu Luis Suarez'e bir darbe de Çinlilerden geldi!

Haberin Devamı

Çin’in ve dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan Taobao Suarez'in dişleme anından esinlenerek ünlü oyuncuya benzeyen bir şişe açacağı geliştirdi. China Daily’nin haberine göre 15.80 yuana (2.50 Dolar) a satılan şişe açacağı halktan büyük ilgi görüyor.

Dünyanın en önemli golcüleri arasında gösterilen Suarez, Uruguay ile İtalya arasında oynanan Dünya Kupası Grup karşılaşmasında İtalyan defans oyuncusu Giorgio Chiellini'yi ısırmıştı. Suarez daha sonra rakibinden özür dilemiş ancak bu durum onun ceza almasını engellememişti.

Isırık dosyası kabarık

Daha önce 21 Nisan 2013 tarihinde Chelsea ile Liverpool arasında Anfield Road'da oynanan mücadelede Suarez, Chelsea'nin Sırp oyuncusu Ivanovic'i de ısırmıştı. Suarez o ısırık sonrası İngiltere Futbol Federasyonu 10 maç 'ısırık' cezası vermişti.

Suarez, Hollanda Ligi'nde Ajax forması giyerken, 2011 yılında Feyenoord maçında rakibi Otman Bakkal'ı da ısırmıştı.