Ekonomi Mama Shelter’ın oda anahtarı Accor’dan

Mama Shelter’ın oda anahtarı Accor’dan

11.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mama Shelter otelleri 1 Nisan itibariyle, Accor Grubu’nun dünya çapındaki rezervasyon portalı Accorhotels.com üzerindeki 3.700 Accor oteline katıldı.

Mama Shelter’ın oda anahtarı Accor’dan

Mama Shelter’ın İstanbul, Bordeaux, Lyon, Marsilya, Paris’teki ve yakında Los Angeles’ta açılacak tesislerinde yapılacak konaklamaların rezervasyonları artık Accorhotels.com üzerinden yapabilecek.
Konuyla ilgili yapılan duyuruda, “Bu online uygulama, Accor grubu’nun geçen ekim ayında yaşam tarzı bir otel markası olan MaMa Shelter’ın yüzde 35 civarında hissesini satın almasıyla başlatılan Accor ve Mama Shelter ortaklığı kapsamında hayata geçti” denildi.

Haberin Devamı

92 ülkede oteli var

Accor, 92 ülkede 14 marka dahilindeki 480 bin odaya sahip 3.700 otelle dünyanın önde gelen otel işletmecileri arasında. Accor’un markaları arasında Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure ibis, ve hotelF1 markaları da var. Mama Shelter ise 2 ülkede ve 5 şehirde 633 odası, 5 restoranı ve 450 çalışanı ile hizmet veriyor. Trigano ailesi tarafından kurulan Mama Shelter’ın stratejisi, şehir merkezi adreslerinde olup konuklarına ve ortaklarına bir otel işletmecisiyle, bir restoran işletmecisinin ortak uzmanlığını sunmak şeklinde.