Ekonomi Marina’da ‘panoramik ödemeyle’ ev satıyor

Marina’da ‘panoramik ödemeyle’ ev satıyor

17.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da inşa ettiği Marina Ankara projesinin Eymir Panorama etabında ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Marina’da ‘panoramik ödemeyle’ ev satıyor

Haziran 2018’de yaşamın başlayacağı Marina Ankara’nın göle en yakın kısmındaki Eymir Panorama’dan ev sahibi olmak isteyenler tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanıyla karşılaşıyor. 31 Mayıs’a kadar geçerli olacak ve ‘Panoramik Ödeme Planı’ adı verilen sistemle peşinat vermeden, 40 ay boyunca 1 ay ödeyip 1 ay ödemeden hatta yarısını da 18 ay sonra ödeme avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.
Marina Ankara’da 1+1 daireler 330 bin liradan, 1.5+1 daireler 430 bin liradan, 2+1 daireler 464 bin liradan, 3.5+1 daireler 823 bin liradan, 4.5+1 daireler 1 miyon 354 bin liradan, 7.5+1 daireler ise 2 milyon 395 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Spor olanakları
Marina Ankara sakinleri, Marina Ankara’nın ismini aldığı marinasında, iskelelerden küçük yelkenlilerle açılabileceği, kanolarla kürek çekebileceği, ayrıca şelaleleri, kumsalları, Tropik Adası, deniz feneri, çocuklar için su kaydırağı, sis koyu, suyun üzerinden uzanan ahşap köprü ve gölüyle öne çıkan Kanyon bölgesi de projenin diğer ayrıcalıklı yaşam alanlarından faydalanabilecekleri ifade ediliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında ayrıca, Türkiye’deki tek şehir içi kayak merkezi Snowland de yer alıyor.
120 bin metrekarelik bir alanda, bünyesinde açık ve kapalı profesyonel tenis kortları, eğitimlerin verileceği Tenis Kulübü, 4 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru, futbol ve basketbol sahaları ve Sports International ile Marina Ankara’da yelkenden küreğe, snowboard’dan kayağa, futboldan basketbola, tenisten buz patenine, koşudan bisiklete, tırmanıştan yüzmeye ve çeşitli konseptlerdeki çocuk oyun alanlarına kadar birçok spor olanağını bulmak mümkün olacak.