Ekonomi Market

Market

08.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Market

Market


       Mithat Selection 2000 Koleksiyonu hazır
       Mithat Selection, sonbahar - kış sezonu için Türk erkeğine 2000 Millennium koleksiyonu hazırladı. Ceket, gömlek ve kravat renklerinin uyumu ile hazırlanan koleksiyonda ileri teknoloji ile üretilmiş kumaşlar ön plana çıkıyor.

       Turkcell, Telsim işbirliği
       Turkcell ve Telsim, arabağlantı anlaşması imzalayarak, santrallarını birbirine doğrudan bağladı. Anlaşmayla birlikte aboneler birbirleriyle daha kolay bağlantı sağlayabilecek ve iki şebeke aboneleri birbirlerine kısa mesaj gönderebilecek.

       Lespa LLC uzmanları Türkiye'de
       Amerikan Lespa LLC şirketinin danışmanları Susan ve Richard Peck IT Business Weekly dergisinin davetlisi olarak İstanbul Hyatt Regency Oteli'nde e - ticaret konusunda bir seminer verdi.

       Auer'den depremzedelere destek
       Auer, Düzce'de kurulan 184 hanelik ilk prefabrike köye 184 adet LPG ile çalışan set üstü ocak gönderdi. Ocaklar Bayındırlık Bakanlığı Afet İşleri Müdürlüğü aracılığıyla köy yönetimine teslim edildi.

       Superonline yardım kampanyası
       Superonline'ın Yapı Kredi Bankası işbirliğiyle depremde zarar görenlere yardım amacıyla başlattığı online bağış kampanyası sona erdi. Superonline aracılığıyla İnternet üzerinden yapılan bağışların toplamı 8 milyar lirayı buldu.

       Ulusoy filosunu yeniledi
       Ulusoy, 2000'li yıllara girerken tüm filosunu Neoplan Starliner 2000 modeliyle yeniledi. Güvenlik ve rahatlık için dünya standartlarındaki sistemlerin kullanıldığı otobüslerde kapalı devre müzik yayını, televizyon, video ve telefon hizmetleri de sunuluyor.

       Baymed ve Koç Allianz'dan fotoğraf yarışması
       Koç Allianz Hayat ile Baymed geleneksel fotoğraf yarışmasının altıncısını düzenliyor. 28 Ekim'e kadar sürecek yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi 0 216 474 07 07/ 202 numaralı telefondan veya www.kocallianzhayat.com.tr adresinden edinilebilir.

       Sınav Dergisi'nden kitap desteği
       Sınav Dergisi, deprem bölgesinde, ilk"ğretim beşinci sınıfından, üniversite hazırlığa kadar 200 bin kitabı ücretsiz dağıtıyor. Öğrenciler kitapları Adapazarı Şahin Dershanesi, İzmit Sınav Dershanesi, Yalova Önder Dershanesi, Gölcük Bilim Fen Dershanesi, Düzce DEM Dershanesi'nden alabilecekler.

       Kale Çelik'ten depreme dayanıklı masa
       Kale Çelik Eşya, deprem anında sığınak görevi gören yepyeni bir masa geliştirdi. Masa, üzerine düşecek en az 2.5 ton ağırlığa dayanabiliyor. Ahşap kaplı sekiz kişilik masa altı mm. kalınlığında çelikten ve beş çelik ayaktan oluşuyor.

       Leo PR faaliyete geçti
       Leo Burnett'in halkla ilişkiler alanındaki yeni oluşumu Leo PR entegre iletişime yönelik hizmet vermeye başladı. Leo PR, pazarlama iletişimi, kurumsal ve kurum içi iletişim ile medya iletişimi alanında hizmet verecek.