Ekonomi Market

Market

04.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Market

Market


Koçmenkul'den Pensions 200'e destek

       İstanbul'da düzenlenen Pensions 2000'in "Küresel ekonomik gelişmeler" konulu konferansına Koçmenkul sponsor oldu. Konferansa, 45 uluslararası emeklilik fonu ve 20 yatırım kuruluşu katıldı.

Star Wars kahramanları Toys"R"Us'ta

       Gösterime giren Star Wars Episode One filminin tüm oyuncakları Toys"R"Us mağazalarında satışa sunuldu. Advantage Card sahipleri, Star Wars oyuncaklarını üç taklitle alma olanağından yararlanabilecek.

Şişli Optik Ankara'da

       Şişli Optik'in yeni şubesi Ankara Migros'ta açıldı. Mağaza ile birlikte hizmete giren "Göz sağlığı ve kontakt lens merkezi"nde uzman göz doktorları tarafından göz muayenesi ve kontakt lens uygulaması da yapılacak.

Shell Helix Cup üç yaşında

       Shell Türkiye sponsorluğunda düzenlenen Shell Helix Cup Yarışları'na üçüncü yılında iki binin üzerinde başvuru oldu. 26 Eylül'de gerçekleştirilen final yarışında Can Kamçıoğlu birinci seçildi.

The Marmara'da dans dersleri

       The Marmara GYM'de 2 Ekim'den itibaren "Salon dansları" dersleri başladı. Derslerde vals, rumba, samba, salsa, cha - cha ve Arjantin tangosu "ğretiliyor.

Yeni Nesil Rejoice kampanyası

       Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen sokak şovu ile Yeni Nesil Rejoice'un tanıtımını gerçekleştiren "Rejoice yakala ve yıka" ekibi 7 bininci kilometresini doldurdu. Ekip 14 bin kilometre katederek 25 sahil beldesini gezecek.

Profilo'da Şanslı Pazartesi

       Profilo Alışveriş Merkezi'nde Şanslı Pazartesi kampanyası sürüyor. Şanslı Pazartesi K"şesi'nden sertifika alan tüketiciler, yaptıkları alışveriş fişiyle şans küresinden bir top çekerek dağıtılacak hediyelerden birini kazanabilecekler.