Ekonomi MARKET

MARKET

26.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

MARKET

MARKET


Ödüllü reklamlar gösterimde
Uluslararsı Reklamcılık Derneği Türkiye Gençlik Grubu, son dört yıl içinde ödül kazanmış reklamları özel bir gösterimle 28 Kasım'da ilgililere sunacak.

Hilton'da Havuz Fuarı
Altıncı Uluslararası Havuz ve Donanımları fuarı Hilton Exhibition Center'da açıldı. Yüzme havuzlarından sauna, masaj küvetlerine ve kimyasallarına kadar geniş alternatifler sunan fuar bugün sona eriyor.

Star Digal'de spiker seçeneği
Star Digital'in abonelerine sunduğu teknoloji ile izleyiciler üç ayrı spikerden dilediklerini seçerek izleme olanağı bulacaklar. İzleyiciler Digi kumanda ile seçim yapabilecek.

HP mucitleri keşfediyor
HP Bilgisayar'ın yurt çapındaki ilkokul öğrencilerini kapsayan icatlar yarışması başlattı. Proje, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Tübitak tarafından destekleniyor.

Reklamveren okullu oldu
Reklamverenler Derneği'nin üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak ve sektördeki kaliteyi arttırmak için başlattığı " Reklamverenler Okulu" projesi 2000 programı tamamlandı.

PlayStation 2 internette
PlayStation 2'ler Sony Eurasia tarafından yalnızca internetten satılıyor. Fiyatı 360 milyon lira olan ürünle ilgili bilgi www.sony.com.tr adresinden alınabilir.

DHL araçlarını yeniliyor
228 ülkede 60 bin çalışanıyla hizmet veren DHL, filosundaki Boeing 727 tipi uçaklarını daha büyük ve son teknoloji ürünü olan Boeing 757'lerle değiştiriyor.

Umur Matbaacılık büyüdü
Umur Matbaa, makina parkurunun sayısını arttırıyor. Daha önce bir ofset makinasıyla hizmet veren şirket artık üç farklı makina ile çalışmalarını sürdürecek.

Acarkent'ten sağlığa destek
Acarkent, Böbrek Vakfı Hizmet Hastanesi'nin açılışı nedeniyle düzenlenen baloya sponsor oldu. Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, verdikleri destek nedeniyle Acarlar Şirketler Topluluğu yöneticielrine plaket verdi.

İftarda dondurma keyfi
İki yıl önce Maraş usulü dondurma da üretmeye başlayan Algida, Ramazan ayında da tüketicilere zengin bir ürün grubu ile hizmet sunacak.

Sütaş'a ambalaj ödülü
Sütaş tarafından 1999 yılında piyasaya çıkarılan Pratik Şişe, TSE tarafından düzenlenen ambalaj yarışmasında 2000 yılı Altın Ambalaj ödülünü kazandı.

Sağlıklı yaşam konferansı
Otel Ekipmanları Fuarı çerçevesinde katılımcılara "Sağlıklı yaşam şartları ve havalandırma sistemlerinin insan sağlığı üzerinde etkileri" konusunda konferans verildi.