Ekonomi Market

Market

01.01.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Market

Market


       Altuğ Parfümeri'de yılbaşı avantajı
       Altuğ Parfümeri, 31 Ocak 2000'e tarihine kadar dünyaca ünlü markalarda özel indirim uyguluyor. Yılbaşı setlerinde, nakit alışverişlerde yüzde 25 indirim imkanı sağlayan firma, kredi kartına da altı taksit yapıyor.

       Nivea Visage'dan sağlıklı mendil
       Nivea Visage, yeni ürünü olan makyaj temizleyici mendili satışa sundu. Ciltte biriken kirlerin kolaylıkla temizlenmesini sağlayan Nivea Visage Makyaj Temizleme Mendili, alkolsüz bir yumuşatıcı formüle sahip.

       Silk & Cashmere'ler yılbaşı ambalajında
       Silk & Cashmere ürünlerini yeni yıl için özel olarak hazırlanmış ambalajlarda satışa sunuluyor. Ambalaj kutuları milenyum renkleri olan gri ve bordo ağırlıklı.

       İpek Kağıt'a şükran plaketi
       İpek Kağıt, sağlık alanında yaptığı çalışmalarından dolayı Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den şükran plaketi aldı. Firma bundan sonra da sağlık hizmetlerine katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtti.

       Altınbaş 2000 koleksiyon
       Altınbaş, 2000 yıllara ışıltıyla girmek isteyenler için özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon, sadeden klasiğe, oryantalden moderne kadar değişen geniş bir yelpazeye sahip.

       Saçlarda nostaljik renkler
       Eczacıbaşı Scwarzkopf, "Vahşi Romantizm" serisindeki saç boyalarını tanıttı. Saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandıran "Vahşi Romantizm "serisi, kızıl - kahve tonlarıyla nostaljik görünüşün sırrını veriyor.

       Macrocenter Yeniköy mağazasını açtı
       Macrocenter, mağazalar zincirine Yeniköy'de yeni bir mağaza daha ekledi. İstanbul'daki mağaza sayısı 18'e ulaşan Macrocenter, yerli ve yabancı markalardan oluşan 30 bin çeşit ürünüyle hizmet veriyor.