Ekonomi Mars Entertainment Group'a büyük ödül

Mars Entertainment Group'a büyük ödül

30.04.2013 - 10:40 | Son Güncellenme:

CineEurope "Uluslararası Yılın Sinema Grubu" ödülünü Mars Entertainment Group alıyor

Mars Entertainment Groupa büyük ödül

Avrupa’nın en büyük sinema birliği olan ve 33.000 sinema salonunu temsil eden UNIC (International Union of Cinemas) tarafından verilen ödüle, 2013 yılında bünyesindeki Cinemaximum sinemaları ile Mars Entertainment Group layık görüldü.

UNIC’in ev sahipliğinde, Haziran ayında Barselona’da gerçekleşecek olan sinema sektörünün en büyük buluşması “CineEurope” kapsamında 27 Haziran Perşembe günü düzenlenecek olan törende ödül Türkiye ve Mars Entertainment Group adına şirketin CEO’su Muzaffer Yıldırım’a veriliyor.

Mars Entertainment Group (MEG), 2001 yılında yaptıkları işi “Lifestyle Engineering” müşterilerini de “misafirlerimiz” olarak tanımlayan ve şehirlerin ve insanların hayatlarında pozitif değişimler yaratmak üzere yola çıkan Muzaffer Yıldırım ve Menderes Utku’nun kişisel sermayeleri ile kuruldu.

Haberin Devamı

MEG, sahip olduğu 14 şirketi ve 2,276 çalışanıyla; sinema (Cinemaximum), spor (MAC --Mars Athletic Club & MacFIT) ve yiyecek-içecek(NuPeople) sektörlerinde hizmet veriyor.

Türkiye sinema pazarının büyütmek amacıyla, Mars bünyesindeki Cinemaximum markasıyla anılan ve 24 şehirde 500 sinema salonu sinema zincirinin yanı sıra film prodüksiyon, digilab ve sinema reklam satış şirketleri ile sinema endüstrisinin farklı alanlarında faaliyet gösteriyor. Mars bünyesinde düzenlenen “!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Film Festivali” bu yıl 80.000 kişiye ulaştı. Festival aynı zamanda ülkede her yıl Mayıs ayında Sundance ortaklığıyla ile Sundance Scriptwriters Lab'i düzenleniyor.

Yazarlar