Ekonomi MediaMarkt izdihamı önlemek için 2.5 km’lik bariyer kullanacak

MediaMarkt izdihamı önlemek için 2.5 km’lik bariyer kullanacak

05.08.2009 - 00:29 | Son Güncellenme:

MediaMarkt, 6 Ağustos’ta aynı anda açmayı planladığı Merter M1 Meydan Alışveriş Merkezi ve Güneşli 212 İstanbul Power Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarında izdihamı önlemek için 2.5 km’lik bariyer kurdu

MediaMarkt izdihamı önlemek için 2.5 km’lik bariyer kullanacak

Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, güvenlik amacıyla açılışın sabahın erken saatlerinde yapılacağını açıkladı.
Topatan, krize rağmen, yatırım yaparak pazarın canlı kalmasını sağladıklarını söyledi. Topatan şöyle devam etti: “Yeni mağazalarımızda yaklaşık 200 kişi çalışacak. 60 bin ürün çeşidi bulunacak. Açılacak iki mağaza ile Türkiye’deki Media Markt mağaza sayısı İstanbul’da beşe, Türkiye’de 11’e yükselecek.”
2009’da dört mağaza açmayı planladıklarını ileten Topatan “Hedeflerimize ulaşmak için hızla yol alıyoruz. Kasım ayında İstanbul Pendik’te, İzmir Balçova’da, aralık ayında Ankara Kentpark’ta ve İstanbul Beşiktaş’ta mağaza açacağız” dedi.
Topatan, açılışta özel fırsatlar ve promosyonların ikiye katlanacağını bildirerek, ürün adetlerinin de iki mağaza için iki katına çıkarıldığını ifade etti.