Ekonomi Mekân keşfi için Weez’i çıkardılar

Mekân keşfi için Weez’i çıkardılar

17.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kullanıcıların kendi çevrelerine göre dünyanın dört bir yanındaki mekânları keşfetmelerini sağlayan sosyal mobil uygulaması Weez, İstanbul’da gerçekleşen lansman partisi ile tanıtıldı.

Mekân keşfi için Weez’i çıkardılar

Cevdet Çetindoğan ve Mert Başer tarafından kurulan Weez App üzerinden, kullanıcılar katılacakları etkinlikleri oluşturup, arkadaşlarını davet edebilecek ve mekânları değerlendirebilecek.

Haberin Devamı

Mert Başer “Özellikle yurt dışına seyahatte, o şehirdeki en iyi mekânları bulmak biraz deneme yanılma yöntemiyle oluyor. Weez bu sorunları ortadan kaldırmak için ilk olarak İstanbul’da çok yakında da diğer ülkelerde, gezginlerin hayatını daha keyifli yapmak için hazırlandı. Weez’in hedefi, ilk 6 ayda, Türkiye’de en çok kullanılan sosyal platformlardan bir tanesi olmak ve bu pazarı Avrupa ve Amerika’ya genişletmek” dedi.

Cevdet Çetindoğan ise “Uzun bir yolculuk ve kazandığımız tecrübeler sonucu birçok kişinin ihtiyacını karşılayacak hale gelen Weez, her noktası en ince detaylarına kadar düşünülerek hazırlandı. Weez’in gelişimi inovatif çözümler ile devam edecek” diye konuştu.

Yazarlar