Ekonomi MSC Cruises gemisinde Cirque du Soleil şovu

MSC Cruises gemisinde Cirque du Soleil şovu

27.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Lüks yolcu gemisi işletmecisi MSC Cruises ile dünyaca ünlü sirk gösterisi şirketi Cirque du Soleil, yolcu gemilerinde sirk gösterisi yapılması konusunda anlaşmaya vardılar.

MSC Cruises gemisinde Cirque du Soleil şovu

Anlaşma doğrultusunda ilk defa gösterilecek en yeni Cirque du Soleil şovları, denizlerde sadece MSC Cruises gemilerinde sergilenecek. 20 milyon euro’luk yatırımla hayata geçirilecek gösteriler, son teknoloji ürünü Meraviglia gemilerinde yer alacak. Şovlar, akşam yemeği yenirken, aynı ortamda eğlenceye imkan verecek. Halen yapım halinde olan MSC Meraviglia gemilerinde denizlerde ilk kez uygulanacak olan son teknoloji içerikli gösteriler haftanın altı gecesi düzenlenecek. Gösteriler geminin arka tarafında inşa edilen 1000 metrekarelik salonda, 450 seyirci oturma kapasiteli ve 200 kişilik oturumlu yemek alanında gerçekleştirilecek. Meraviglia gemisi ilk seferine Haziran 2017’de çıkacak.
MSC Cruises Yönetim Kurulu Başkanı, Pierfrancesco Vago, “MSC Cruises yenilikçi anlayışa sahip bir şirket, eşi benzeri olmayan gemileri inşa ediyor ve gemide yapılabilecek aktiviteleri özenle tasarlıyoruz. Dünyaca tanınan yeni ortağımız Cirque du Soleil ile birlikte misafirlerimiz için yepyeni ve canlı bir eğlence anlayışı sunuyoruz” dedi.
Cirque du Soleil’in özel projeler şirketi olan, 45 Degrees şirketinin Başkanı Yasmine Khalil de, “Cruise endüstrisindeki trendler hakkında açık bir vizyona sahip olan MSC Cruises ile uzun süreli bir ortaklık kurarak, denizlerdeki eğlence anlayışını bir üst seviyeye taşımayı hedefledik” diye konuştu.