Ekonomi Multi Medya Fuarı'nda 'D' farkı

Multi Medya Fuarı'nda 'D' farkı

31.01.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Multi Medya Fuarı'nda 'D' farkı

Multi Medya Fuarında D farkı

KONUSUNDAKİ fuarların en büyüklerinden olan 'Compex Multi Medya Fuarı 97' dün Tepebaşı Tüyap'ta başladı.
Açılışını Medya D Genel Müdürü Arsal Tüzüner'in yaptığı fuarda, bilgisayar dünyasının önde gelen kuruluşları yer aldı. Açılış konuşmasında hızla gelişen teknolojinin getirilerinden bahseden Tüzüner, bilgi özgürlük ve bir çok kültürün Internet potası içinde eritileceğini belirterek, Milliyet'in 21. yüzyıl gazeteciliğine Türk Basını adına imzasını atarak bir ilki daha başardığını ve Internet'te yerini aldığını söyledi.
Milliyet ve Fanatik Internet gazeteleri, Medya D standını, Doğan Multi Medya ve AD yayıncılıkla paylaştı. Fuarın ilk saatlerinden itibaren Milliyet ve Fanatik gazetelerinin Internet sitelerini gezme fırsatı bulan her yaş ve meslek grubundan okurlar standlara yoğun ilgi gösterdiler ve bu sayfaları hazırlayanlarla çalışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı buldular.
2 Şubat Pazar akşamına kadar açık olan Compex Multi Medya 97 Fuarında Cumartesi ve Pazar günleri çeşitli konularda seminerler düzenlenecek. 1 Şubat Cumartesi günü saat 14'te Internet ve siber ekonomi konulu bir konuşma yapacak olan gazetemizin Ekonomi Servisi Şefi ve yazar Doktor Şeref Oğuz da fuara katılacak.

Yazarlar