Ekonomi Onun işi sürpriz evlilik teklifi

Onun işi sürpriz evlilik teklifi

14.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kuruluduğu günden bugüne 500’den fazla sürpriz evlilik teklifi gerçekleştiren Şirin Yücel, sahibi olduğu ‘evlilikteklifleri.com’ ile yunuslardan köprü altına lazerle yazı yazmaya kadar pek çok seçenek sunuyor

Onun işi sürpriz evlilik teklifi

2009 yılında kurulan evlilikteklifleri.com, şu ana kadar 500’den fazla sürpriz evlilik teklifi gerçekleştirmiş. Şirin Yücel adlı girişimci tarafından kurulan sitenin amacı ise ‘sürpriz yapmak.’
İşlerinin profesyonel sürpriz organizatörlüğü olduğunu söyleyen Yücel, “Evlilik teklifi oraganizasyonlarımızın yanında özür dileme, küsleri barıştırma, hasta ziyareti, doğum günü gibi sürprizler de yapıyoruz. Burada önemli olan karşı tarafın bu organizasyondan habersiz olması” dedi.
Gelen talebin yüzde 80’nin evlilik tekliflerinin oluşturduğunu kaydeden Yücel, şirketinin kuruluş öyküsünü ise şöyle anlattı:
“Aileme ait dış ticaret firmasında genel müdür olarak çalışıyordum. Ama mutlu olduğum bir iş yapmak istiyordum. Ardından bu fikir aklıma geldi. İnsanların mutlu etmek motivasyonu ile yola çıktım. Babam işten ayrılırken ‘ne yapacaksın’ diye sordu. Yanıtım ‘sürpriz’ oldu.”

Kişiye özel organizasyon
Şirket bünyesinde mişiye özel organizasyonlar hazırladıklarını belirten Yücel, “Sonunda mutululuk görmediğim işi almıyorum. Trilyonlar verseler bile almam” dedi.
Organizasyonları içinde helikopter turuyla, tiyatro sahnesinde, yat turu srasında boğaz köprüsüne lazerle yazılan evlilik teklifi imkanı sunduklarını vurgulayan Yücel, “Ayrıca limuzinle evlenme teklifi, 500 tane uçan balonla evlilik teklifi, outdoor reklam aracılığıyla evlilik teklifi gibi onlarca paketimiz var” diye konuştu.
Bütün organizasyon boyunca çiftlerin yanlarında olduklarını söyleyen Yücel, “Ama bizi asla görmüyorlar. Sihirli bir peri gibiyiz” dedi.

Müşterilerimin yüzde 95’i erkek
Teklif paketlerinin 500-5 bin TL arasında değiştiğini kaydeden Yücel, “Hayalle yola başladım. İnsanlar mutlu oldukları sürece bu yolda devam edeceğim” diye konuştu.
Mimar Sinan Üniversitesi’nde sosyoloji, Londra’da iletişim ve reklamcılık, ardından da yine Türkiyede işletme master’ı eğitimi alan Yücel, “Müşterilerimizin yüzde 95’i erkek. Artık kadınlar evlilik teklifi almadan evlenmiyorlar. Torunlarına anlatacak hikayeleri olsun istiyorlar. Ve bu hikayeyi biz yazıyoruz. Bu açıdan mutluluk verici” dedi.

Haberin Devamı

Kumsaldan yükselen ateşle evlenme teklifi ediyorlar
Sürpriz organizasyon hizmeti veren evlilikteklifleri.com sitesinde ilginç teklif paketleri şöyle:
- Kız kulesinde evlenme teklifi
- Yunuslarla evlilik teklifi
- Mum ve güller eşliğinde evlilik teklifi
- İş çıkışında sürpriz evlilik teklifi
- Alışveriş merkezinde sıradışı bir evlilik teklifi
- Şık bir otelde yemek, spa ve unutulmaz bir evlilik teklifi
- Outdoor reklam aracılığıyla evlilik teklifi
- Animatör aracılığıyla evlenme teklifi
- Sinemada evlilik teklifi
- Define haritası ve doğa sporları ile evlilik teklifi
- Kumsaldan yükselen ateşle evlenme teklifi