Ekonomi Pepsi’den futbolseverlere her dakika Lig TV hediye

Pepsi’den futbolseverlere her dakika Lig TV hediye

11.06.2008 - 00:23 | Son Güncellenme:

Pepsi, “Futbol Keyfi” adlı kampanyasıyla futbolseverlere her dakika başı 1 aylık ve her saat başı 1 yıllık Lig TV aboneliği hediye ediyor.

Pepsi’den futbolseverlere her dakika Lig TV hediye

Kampanyanın reklam filminde futbol yorumcuları Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka bir araya geldi.
Pepsi Bottling Group Türkiye’nin Manchester United tutkunu olan ve uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynayan İrlandalı Başkanı Ray Hazley, “Genç, dinamik ve yenilikçi bir marka olan Pepsi, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de futbola olan yatırımlarını ve desteğini artırarak sürdürecektir” dedi.

Haberin Devamı

Kontör ve melodi de var
Pepsi’nin Digitürk işbirliğiyle düzenlediği “Futbol Keyfi” kampanyasında Pepsi, Pepsi Light ve Pepsi Max şişe ve kutu kapaklarından çıkan şifreyi 3323 numaraları Turkcell mesaj hattına veya www.pepsi.com.tr adresine gönderen tüketiciler, her dakika başında 1 aylık, her saat başında ise 1 yıllık Lig TV aboneliği kazanacak. Kampanyayla ilgili açıklamada şöyle denildi:
“1 Nisan-29 Haziran döneminde geçerli olacak kampanyada her kapak kazandırıyor ve milyonlarca dakikalık kontör, wall paper, melodi ve 1 litrelik Pepsi kazanma şansı sunuyor. Öte yandan Avrupa Kupası süresince maçların olduğu her gün Pepsi içenler, Suada misafirleriyle birlikte maçları izleyecek. Maç akşamlarında verilecek hediyelerle de Pepsi futbolseverlerin maç heyecanına ortak olacak.”