Ekonomi PİLOT’ta yeni başvuru dönemi

PİLOT’ta yeni başvuru dönemi

21.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk Telekom’un Kurumsal Girişim Sermayesi şirketi Türk Telekom Ventures’in Girişim Hızlandırma Programı PİLOT’un 12. Dönem başvuruları başladı.

PİLOT’ta yeni başvuru dönemi

19 Şubat – 17 Mart tarihleri arasındaki ilk başvuru döneminin ardından 18 Mart – 14 Nisan tarihleri arasında ikinci başvuru dönemi başlayacak.

Haberin Devamı

10 girişimin kabul edileceği PİLOT girişim hızlandırma programına seçilen ve programı başarıyla tamamlayan her girişim, Türk Telekom Ventures tarafından 30 bin dolara kadar ve 100 bin TL nakit desteği almaya hak kazanacak.

Girişimlere, Türk Telekom ile iş birliği fırsatı, nakit ve yatırım desteği, eğitim, mentorluk, iş bağlantıları, yatırımcılara erişim ve ortak çalışma alanları sağladıklarını belirten Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, “Türk Telekom Ventures ve bünyesindeki Girişim Hızlandırma Programı PİLOT ile girişimcilik ekosistemini 10 yılı aşkın süredir gururla sahipleniyoruz. PİLOT ile bugüne kadar 111 girişime toplamda yaklaşık 32 milyon TL nakit desteği sağladık. Bunlardan 59’u yurt içi ve yurt dışından toplam tutarı 35 milyon doları aşan yatırım alarak proje ve fikirlerini geliştirme fırsatı yakaladı” dedi.