Ekonomi Polat Gayrimenkul’den 40 milyon dolarlık proje

Polat Gayrimenkul’den 40 milyon dolarlık proje

24.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Polat Gayrimenkul, İstanbul’da bir projeye daha imza atıyor. Yapılan açıklamaya göre, tasarım ilhamını su, doğa ve dengeden alan Polat Levent Exclusive, metropol yaşamının yeni dinamiklerine uygun konut ve home office konseptleri ile sadelik ile şıklığı buluşturacak.

Polat Gayrimenkul’den 40 milyon dolarlık proje

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Polat Levent Exclusive, Levent’in eski müstakil evlerden oluşan yapısına modern bir yorum katan rezidans konsepti içinde kendi kat havuzları ve terasları bulunan, yerden tavana kadar camlı dubleks home office’leri ile benzersiz mimariye sahip bir proje. 40 milyon dolar yatırım yaptığımız projemiz bir yandan geleneksel Levent semt hayatına göz kırparken sakinlerine lüks bir müstakil ev rahatlığını yaşatacak” dedi.

Haberin Devamı

‘Karma bir rezidans’

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel ise proje hakkında “Polat Levent Exclusive, Levent’e büyük değer katacak. Projemiz konutlar, home office’ler ve ticari alandan oluşan karma bir rezidans ofis projesi. 1+1,2+1 ve 3+1 olarak aynı zamanda birleştirilebilir toplam 77 adet, tercihe göre teraslı, balkonlu ya da kişisel havuzlu dairelerimiz mevcut. 9 adet yerden tavana kadar camlı dubleks home office ve 21 ticari birimden oluşan projemiz yüzeyden itibaren 14 katlı bir yapı. Toplam inşaat metrekaremiz 24.991 m2 olacak’’ diye konuştu.